veroisabel

Fortfarande

Kategori: Allmänt

Jag är fortfarande utan dator och det är så segt. men jag har lyckats med att beställa ett par leggings via mobilen. och jag lyckades betala räkningarna via mobilen också. och då har inte jag någon superny mobil heller. igår kväll fixade jag även spotify i mobilen för nu klarade jag mig inte utan min musik. det är illa nog att älsklingen inte är här men han kommer imorgon igen :)

Lite svårt

Kategori: Allmänt

Jag har Ingen dator hemma så det är svårt att blogga. Jag har haft Richard hos mig en hel vecka nu och det har varit underbart. Nu är det bara några dagar som han är hemma tills han är här igen. Allt känns så bra med honom.

Aj aj

Kategori: Allmänt

Nu har jag älsklingen här och det är underbart. Idag har jag fått mig två nya tatueringar och det gjorde ju så ont.
Men det gick och nu har jag dom på plats =)



Jag är riktigt nöjd =) Älsklingen är så duktig.

Nu ska vi ta det lugnt och titta på film =) Skönt att vara ledig imorgon också.

Ingen ro

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat klart för i kväll. Och jag har ingen ro att sitta vid datorn. Så den ska jag stänga snart.
Och det blir inget bloggande på några dagar för imorgon efter jobbet kommer Richard äntligen =)
Då blir det bara massa mys några dagar =)


Paus

Kategori: Allmänt

Nu tar jag en paus med kaffe och smörgås. Har städat hela morgonen så det är fint imorgon när Richard kommer.
Kanske inte bara därför. Man måste städa ändå och det är så skönt när det är gjort.
Ikväll är det jobb och till 22 också. En timme extra men jag samlar alla timmar jag kan. Alltid bra med extra och det har blivit några denna månaden. Och än så är inte månaden slut heller.
Har även sålt lite kläder på tradera och fb. Men jag har köpt också så det är väl inget jag har tjänat på.
Ska fundera ut lite vad som behöver handlas hem. Tänkte att vi skulle åka och handla direkt när han kommer imorgon så har vi det gjort och allt vi behöver =)

<------- Saknar.

Shopping i Stockholm

Kategori: Allmänt

Denna helgen har jag varit med mamma i Stockholm och shoppat. Vi kom fram på lördagsmorgonen till ett snöigt Stockholm. Vi tog oss till hotellet Rica Stockholm och vi hade tur att få rummet redan kl 10. Och vi hade fått det uppgraderat också för dom hade så många bokningar. Så vi var nöjda med det =)
När vi begav oss ut på den första rundan gick vi först till Blue Fox där jag ville kolla. Hittade mycket snyggt men det är ju det där med storlekar. Har lite svårt med vissa byxor än. Men jag fick tag i en klänning som jag köpte.


Vi gick inte så väldigt länge på stan innan vi gick tillbaka till hotellet för att äta och torka. Men vi tog oss ut igen sedan och då var det lite bättre. Det slutade snöa och det gick lite lättare. Jag hittade lite som jag gillade och passade på att köpa när jag kunde =)

Denna jackan var helt underbar =)
Topp från Desigual
Till älsklingen =)

Idag var det bättre väder. Vi tog oss till Gamla Stan och kollade lite. Det är mycket för turister där men mysigt ändå. Det blev ingen shopping alls idag men jag får se om jag hittar något här hemma istället eller på nätet.
Nu är jag hemma och slappar i soffan. Har sovmorgon imorgon och det är skönt. Ska städa det sista innan Richard kommer på tisdag.



Så gött

Kategori: Allmänt

Vaknade halv 12 idag. Det var så underbart att få sova länge. Skulle kunna lägga mig och sova lite till men då försvinner hela dagen. Istället har jag gjort mig frukost. Ska bli gott med kaffe.
Idag har jag städ och tvätt på schemat när jag har vaknat till liv. Ska nog iväg och hämta lite svamp också som jag ska få av ett snällt par. Har fått kantareller av dom i flera år nu. Gillar svamp sådär men om man har det i småbitar så går det bra. Gott med smaken i sås.
Nu är det inte många dagar kvar tills Richard kommer. Trodde aldrig att man kunde längta så mycket efter någon som jag längtar efter honom :)



Igår satt jag och letade efter tatueringar som jag vill ha. Det finns många snygga och jag vet på ett ungefär vad jag vill ha. Hittade några men Richard får ändra lite på dom så får vi se. Han har så många bra idéer också.


Längesedan

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat klart för denna veckan och det ska bli skönt att vara ledig. Känns som det var längesedan eftersom jag jobbade extra under påsken.
Och dagen började bra. Fick ett kuvert av chefen och där i fanns presentkort på 600kr =) Så kan det gå när man är duktig ;) Och det gäller på många ställen så det blir shopping för mig =) Men funderar på att spara till Richard kommer nästa vecka ifall vi vill göra något. Det gäller även på vissa resturanger. Eller om jag sparar till annat.

Imorgon är jag helt ledig och tänkte städa lite och tvätta. Men först så ska jag sova länge.

Måste ändra lite

Kategori: Allmänt

Detta funkar inte längre snart. Måste börja ändra lite på vissa saker. Kan inte vara uppe och prata med älsklingen för länge när jag ska upp tidigt och jobba. Är så trött nu. Men det är så svårt att sluta. Han är ju så go.

Nu är jag iallafall hemma efter ett jobb i regnet idag igen. Har nyss lagat god mat. Något kött av något slag med klyftpotatis och sås. Det går ju så enkelt att göra. Och kaffe efter maten blir perfekt =)

Imorgon jobbar jag sista dagen för denna veckan och det ska bli skönt. På fredag ska jag sova länge och sedan städa så det är fint här.


Underbar

Kategori: Allmänt

Vilken underbar kille jag har hittat. Han är så go =)  Det var meningen att han skulle komma till mig helgen 27-29 april men den 28:e april ska han på konsert som han fick biljetter till när han fyllde år. Och den är i Norrköping. Så istället kommer han redan på tisdag nästa vecka och stannar några dagar.
Men nu fick jag veta att han på något sätt ska åka från Norrköping den 29:e direkt till mig istället. Han är ju bara världens underbaraste.
Det ska bli intressant att se hur hans schema ser ut över sommaren. Hoppas det finns tid då vi kan ses. Inte för sällan alltså.



Fyyyyyyyyyyyyy

Kategori: Allmänt

Fan vilket väder det har varit idag. Jag jobbade kvällen och blev genomblöt ganska direkt. Nu har ju jag en sån bra jacka men byxorna var det värre med. Och vantarna. Blöt och kall. Så jag hoppas jag inte blir sjuk igen nu för det kan jag verkligen inte.
Men nu måste jag snart lägga mig så jag orkar upp och jobba imorgon. Blir jobbigt att vakna tidigt =(

ZzzZzz

Kategori: Allmänt

Oj vad trött jag är idag. Men jag får skylla mig själv. Var uppe och pratade med Richard till halv 4. Och nu är jag uppe och tvättar. Det ska nog gå med några liter kaffe så. Börjar jobba 16 ikväll så det finns ju tid att slappa.

Min pöjk :)

Kategori: Allmänt

Måste bara skriva av mig om hur glad jag är som har hittat denna pöjken. Han är inte alls som dom andra som jag har träffat tidigare.
Han är så snäll och omtänksam och visar verkligen vad han känner för mig. Kanske är konstigt att man kan känna så efter så kort tid. Men det känns som jag har träffat rätt. Han överröser mig med fina ord och han skulle aldrig titta åt någon annan. Han är inte den som klagar på saker hos mig. Och han pratar inte om sina ex heller. Dom har han lagt åt sidan =)
Vi kan prata och skratta åt mycket tillsammans. Det känns som vi förstår varandra. Visst känns det jobbigt att vi är ifrån varandra men ändå så gör det inget för det känns som att vi kommer ha all tid i världen att vara tillsammans sedan.
Vi kan prata om allt utan att det blir nervöst från något håll. Vi vet redan vart vi har varandra.
Och om det nu av någon anledning inte skulle funka mellan oss så kommer jag nog inte hitta någon som jag skulle känna för på samma sätt som jag känner för Richard. Han är underbar.




Lapin

Kategori: Allmänt

Idag har det inte blivit många knop. Har mest pratat med Richard hela dagen. Men nu på kvällen tog jag cykeln till Konsum och handlade lite. Sedan när jag kom hem började jag med maten. Det blev kycklinggryta med ris. Bra att göra matlådor på också.
Men klart att jag smakade lite. Och till det blev det en Lapin. Gott var det =)
Har inte så lätt för att dricka öl så jag får spara dom jag har kvar till Richard. Han gillar att ta en till maten ibland och det tycket jag är helt ok.

Blir inget

Kategori: Allmänt

Idag sov jag länge. Blev väckt av mamma som ringde halv 12. Dom kunde inte komma idag för pappa var inte bra i ryggen. Men det är ju lugnt för mig. Då kan jag ta det lugnt istället här hemma och fixa lite. Ska göra matlådor så jag har i veckan när jag jobbar.
Vi pratade lite om helgen i Stockholm som vi ska göra. Och om vad mycket som vi behöver med oss. Det är ju svårt att säga men mamma ville iallafall inte snåla och det är ju bra :) Jag ska passa på att skriva ut en lista med butiker som jag vill till och vart dom finns så det inte blir missat något.

Jag måste ta mig till affären idag och handla hem lite mat. Börjar bli tomt nu. Men det blir väl som vanligt när man kommer dit. Hittar inte vad man vill ha. Får skriva upp innan vad som är nödvändigt. Inget påskgodis blir det iallafall.


Det var det...

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat klart för denna kvällen. Imorgon har jag en dag ledig. Och då kommer mamma o pappa förbi på fika. Ska bli trevligt.
Men ikväll ska jag sitta uppe och prata med Richard länge :)



Ett blev tre

Kategori: Allmänt

Skulle bara ta ett glas vin igår kväll men det blev visst tre. Satt och prata med kompisar på msn och det var också trevligt.
Och senare ringde Richard och vi pratade ganska länge. Mys :)
Fattar inte att man ska vakna så tidigt när man har sovmorgon. Men jag vägrade gå upp. Somnade om och vaknade lite senare. Ändå är jag trött. Får se vad jag ska göra idag innan jag ska jobba ikväll. Nu börjar det att kännas att jag har tagit extra pass på jobbet. Men imorgon är jag helt ledig =)

Myskväll ensam

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från jobbet äntligen. Har tagit mig ett glas vitt vin och har gjort en hemmagjord "pizza".
Måste mysa lite även om man är ensam. Pratade med mamma nyss också och dom kommer förbi på söndag. Ska bli kul att träffa dom igen.
Saknar Richard så mycket och det känns så länge kvar tills jag får träffa honom igen. Men det klarar vi. Det vet jag.
Känns otroligt bra för första gången på länge. Känner ingen tvekan eller så alls. Denna gången har jag verkligen träffat världens goaste kille =)


Men vad nu då...

Kategori: Allmänt

Det var härligt med sovmorgon. Vaknade och såg till min förtvivlan att det snöar ute. Och det är ju inte lite som kommer ner heller. Typiskt när jag har valt att jobba extra. Nu är det ju inte vinter jag vill ha. Är inne på att det ska bli vår. Men så är tydligen inte fallet. Får stå ut med denna snön ett tag till. Och vinterkläderna blir kvar ett tag till tyvärr.
Nu ska jag iallafall njuta av mitt kaffe och vänta på att älsklingen hör av sig. Jag är så nyfiken på vad han gjorde för tatuering igår =)



Galen pöjk

Kategori: Allmänt

Igår fick jag en bild på Richard när han hade piercat sig igen. Och han är nog inte klok. Att sätta två stavar i bröstet kan ju inte varit något skönt. Aj så ont det måste ha gjort. Ungefär som jag skulle sätta två stavar mellan brösten.
Det var iallafall skönt med sovmorgon idag. Känner mig lite mer utvilad idag. Ikväll är det jobb som gäller.

Min tokiga pöjk :)

Denna dagen..

Kategori: Allmänt

Ja nu är denna dagen snart över. Har jobbat nu på kvällen och det var lugnt. Fick ett samtal att det fanns blommor till mig som skulle levereras. Så lättast var att dom kom och lämnade på jobbet. Blommor och choklad från brorsan med familj =)   Och på tisdag fyller han 30 år.
Och så fick jag en stor och fin orkidé från en av mina tanter. Jag får alltid något av henne när jag fyller år och på jul.
Nu är jag hemma och äter praliner. Behöver inte lägga mig än för jag har sovmorgon imorgon. Gjorde ett byte så jag gör kvällen. Helt ok för mig.
Pratade lite med älsklingen nu ikväll också innan han skulle iväg och träffa en kompis. Och innan han blir piercad igen. Aj aj.
Hittade ännu två söta lappar han hade skrivit till mig och lämnat kvar. Så gullig han är :)

Min dag =)

Kategori: Allmänt

Ja jag är uppe tidigt idag. Men det är min dag idag =) Ingen speciell dag egentligen. Ska jobba som vanligt.
Och det var tomt utan Richard när jag vaknade =( Men det är så det är nu ett tag. Tror att vi kommer fixa det bra.
Igår hittade jag massa gulliga lappar lite här och där som han hade lämnat till mig. Den sista fanns i kylskåpet.

Nu ska jag försöka vakna med mitt kaffe =)

Några dagar

Kategori: Allmänt

Nu har jag inte bloggat på hela helgen. Men jag har haft fullt upp. I lördags var det bara att sätta fart med att greja det sista hemma. Först på plats var Johanna som kom på eftermiddagen. Det var kul att vi fick lite tid ensamma innan alla andra gäster kom. Vi blev några stycken som hade trevligt på kvällen. Vi var inte många som festade men några var vi. Tror Sandra söp ner Melcher med shottar men trevligt var det. Några av oss fortsatte sedan kvällen ute på Harrys. Jag hade inte tänkt att det skulle bli så mycket för mig men det blev visst några cider för mycket. Men kul hade vi. Tog mig hem och fick några timmars sömn innan jag skulle upp.

Söndagen började segt men jag kom upp tillslut. Plockade i ordning i lägenheten efter festen kvällen innan.
Klockan gick snabbare än jag hade trott och tillslut var det dags för mig att ta mig in till stan. Där väntade jag på att Richars skulle komma med bussen från Borlänge.
Efter två veckors intensivt skrivande och pratande så skulle vi äntligen ses. Och allt kändes så naturligt och bra när vi sågs. Det var ingen tvekan alls vad vi kände för varandra. Det har nog aldrig känts så bra med någon annan så direkt. Så jag hoppas verkligen att jag har träffat rätt och att det funkar mellan oss.
Richard stannade till idag och vi hade mycket trevligt tillsammans. Det var väldigt jobbigt när han åkte hem idag.
Och nu dröjer det tre veckor tills vi kan ses nästa gång. Det är bara att bita ihop och kämpa på. Kan tänka mig att det blir många timmar skrivandes vid datorn och mycket pratande i mobilen. Och tur är ju att det finns iallafall.