veroisabel

Ja äntligen

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat klart för kvällen och nu är det semester hela helgen som gäller =)
Det är inte länge kvar nu. Det ska bli så kul att träffa alla vännerna imorgon. Sedan får vi se vart vi hamnar =)
Längtar till söndagen också men av andra anledningar. Så det tar vi då =)

Nu ska jag bara slappa ikväll och imorgon städa det sista som är kvar.

Tårta

Kategori: Allmänt

Tvätten är klar. Men fick höra att tjejen som tvättade samtidigt som mig har blivit av med sina kläder i tvättstugan.
Hemskt. Då blir man ju orolig när man ska tvätta.

Har haft besök av A från jobbet också. Och hon har gjort en tårta till mig som jag ska bjuda på i helgen. Och den blev helt otroligt fin. Får hoppas den är lika god =)



Får hoppas det blir en liten bit kvar så gottegrisen kan få på söndag ;)

Uj uj

Kategori: Allmänt

Nu är jag verkligen trött. Var tvungen upp till tvättstugan idag kl 10. Hade jag inte haft den tiden att passa så hade jag inte varit uppe än. La mig nog vid 3 i natt. Så jag får väl skylla mig själv ;)
Men det är fredag idag. Underbart. Ska bara jobba ikväll så är jag ledig sedan.
Ska se om jag kan lägga ut lite kläder på Tradera idag innan jobbet också.

Slut på dagen

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbar klart för kvällen och det gick bra. Skönt att vara hemma nu. Och imorgon är det freeedag =)
Men jag jobbar kvällen för det är egentligen min jobbhelg. Men har ju semester i helgen =)
Men nu närmar det sig =) Helt underbart =)

Kaffe på det kanske?

Oj så trött

Kategori: Allmänt

Satte klockan på 10 ifall jag skulle sova länge. Jag kom upp en halvtimme senare. Och är fortfarande trött.
Inte bra att sitta uppe på nätterna men det gör jag så gärna =)
Idag börjar jag jobba 2 och slutar 22. Gillar inte den turen alls men det är bara att bita ihop och se glad ut.
Det är ju torsdag och helgen närmar sig =)

Sluta shoppa

Kategori: Allmänt

Ja nu måste jag skärpa mig. Kan inte fortsätta shoppa såhär. Har snart inga pengar kvar.
Igår beställde jag en ny plattång. Kunde inte hålla mig när det var så bra pris och fick ännu 100kr billigare på den med en kod.
Och idag var jag iväg och storhandlade. Först systemet. Men det blev inte så mycket. Skulle sedan gå bort till Maxi men stannade via apoteket och sedan Gina. På apoteket köpte jag Ricinolja som jag har hört ska vara bra för håret. Detta tips fick jag av en kille dessutom. Ska få håret att växa fortare sägs det. Måste testa.
Och på Gina hittade jag två toppar. Inte alls bra detta.

Får lägga ut lite kläder på Tradera så jag får in lite pengar.

Mer kläder

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat dagen och det har varit underbart väder. Efter jobbet tog jag bussen till Sofia för att hämta 2 kassar med kläder som jag har fått av henne. Och där fanns även en jättesnygg vårjacka. Så jag är väldigt glad över kläderna. Vi passade på att ta en kaffe i solen på balkongen också. Det var helt underbart =)

Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt. Ska kolla om jag kan komma iväg och handla. Skulle även behöva till bolaget också.

Gina

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit på stan och träffat en fd arbetskompis. Inte så ofta vi ses så det är kul när vi har tid.
Vi är båda på jakt efter en vårjacka så det var vårat mål idag. Men någon som tror att det hände?
Nej hon hittade en jeansklänning på Lindex och jag hittade två toppar på Gina. Det gå ju inte ens att gå in på Gina för alltid kommer man ut med något. Och nu hade jag turen att hitta två toppar som var nedsänkta i pris också.
Och jag blir alltid lika förvånad när jag kommer i mindre storlekar än jag tror. Det var 38 på ena toppen och S på den andra. Helt otroligt men så kul =)

Nu ska jag snart iväg och jobba. Ska bli skönt att komma igång.

Ny dag, ny vecka

Kategori: Allmänt

Nu är det måndag och jag börjar veckan med att jobba ett kvällspass. Jag har bara en dag denna veckan när jag börjar tidigt och det passar mig bra. Är uppe så sent på kvällarna nu för tiden =)
Det är endel att greja med denna veckan. Är ledig på onsdag och hoppas jag kan göra det mesta då. Handla och städa det mesta som går. För på lördag är det fest =) Det ska bli så kul.
Och så längtar jag till söndag också men det är en annan grej det =) Hoppas att inget stoppar det.

Garderoben

Kategori: Allmänt

Jag fick ett ryck och kollade vad jag hade för byxor i min garderob som jag kan ha nu till våren.
Och gissa om jag fick lite panik när det var byxa för byxa som inte passade. Oj så stora dom har blivit över vintern.
Det blir att lägga ner i en kasse och ge bort. Förhoppningsvis kan min kusin ha dom. Hon ska komma förbi och hämta det jag inte kan ha. För det är ju dumt att slänga allt. Och jag orakar inte lägga ut allt på tradera heller. Det blir för mycket.
En annan kul sak var att jag fick på mig ett par jeans som jag aldrig trodde jag skulle kunna ha. Så jag är riktigt glad för det =)

Tiden går

Kategori: Allmänt

Ja tänk vad man blir förvånad när man sitter och pratar i telefonen och ser plötsligt att klockan är 3 på natten. Tänkte inte på att den hoppade fram en timme själv.
Ja så nu är det sommartid. Känns riktigt bra. Och imorgon ska jag jobba första dagen efter jag har varit sjuk. Börjar lite mjukt med att göra kvällen. Ska försöka komma iväg och handla nästa vecka också.

Men idag är det söndag och jag har inget planerat =)

Sväng till stan

Kategori: Allmänt

Idag hade jag inte så mycket att göra så jag tog mig en sväng ner till stan. Tänkte att jag skulle passa på att köpa lite annat smink nu när det är vår. Var inne på Kicks och hittade mig två produkter.

och

Kanske va lite ljusa men hellre det än att dom är för mörka. Då ser jag skitig ut i ansiktet. Kan ju ha något solpuder eller nåt om det skulle behövas. Men annars så är ju inte jag så mörk i hyn egentligen. Så detta passar mig.
Nu har jag en potatisgratäng i ugnen. Tänkte göra lite god mat idag när det är lördag och allt.

Just ja. Hittade lite snyggt på Haléns som jag beställde också. Det ska bli intressant att se hur det ser ut när det kommer.
och

Fredagkväll

Kategori: Allmänt

Det händer inte mycket här ikväll. Tittar på en film på tv och har ätit upp den sista pizzabiten. Köpte ju pizza igår så jag har ätit av den hela dagen idag.

När filmen är slut ska jag ta mig ett varmt bad. Det var längesedan nu eftersom jag har varit sjuk.


Spritter

Kategori: Allmänt

Ja nu spritter det i hela kroppen på mig. Vilken underbar känsla. Har ätit pizza till frukost och nu är det kaffe =)
Idag blir det att dammsuga och sedan får jag se om det blir stan eller inte. Men något måste jag göra. Innan hela jag exploderar av känslor. Men jag ska försöka att ta det lite lugnt för man vet ju aldrig vad som händer och sker.

Ute

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ute. Första gången på en vecka och det var underbart. Gick inte långt. Tog en tripp till konsum bara men det räckte. Fick se något snyggt också ;)

Ikväll är det tvättstugan som gäller. Och jag får nog boka ännu en tid under helgen för jag hinner inte tvätta allt jag har. Vill ju gärna ta sängkläderna också när jag har varit sjuk. Det är viktigt att göra idag.

Jo jag har fått ut mina möbler på balkongen idag också. Kändes bra. Ska försöka hitta en matta att ha där också så det blir lite trevligare. Tror inte jag bryr mig om några blommor i år. Det är bara onödiga pengar.



Önskar detta va min balkong =)

Ny dag

Kategori: Allmänt

Idag är det en ny dag och jag mår mycket bättre. Ska ge mig ut till affären i eftermiddag.
Nu har jag tagit bort mig på alla dejtingsidor iallafall. Ingen idé att va kvar där :)

Faller

Kategori: Allmänt

Nu känns det mer och mer som att alla bitar börja falla på plats. Allt börjar klarna och det känns så bra.
Nu hoppas jag att allt bara kan bli bättre och bättre =)



Sådär ja =)

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag se ett slut på denna skiten. Börjar känna mig bättre och bättre. Ska bara få matlusten tillbaka också Men det är nog bara att äta som vanligt så kommer det nog snart.
Idag vet jag inte vad jag ska göra än. Men håller mig inne idag också för säkerhets skull. Så jag blir helt frisk.
Imorgon ska jag tvätta och så om jag orkar ska jag dammsuga. Det var ett tag sedan nu. Så det behövs verkligen.

Ibland hittar man nålen i höstacken =)


Minus 50kg

Kategori: Allmänt

Idag firar jag minus 50kg. Och är fortfarande hemma från jobbet. Men nu mår jag mycket bättre och febern har gått ner mer. Blir ändå hemma resterand två dagar. Vill inte gå och jobba för tidig så jag blir sjuk igen. Har gjort det förut men det förlorar man bara på.
I helgen hoppas jag iallafall vara tillräckligt frisk så jag kan städa här. För det behövs verkligen. Och städa ut alla baciller. Tvätta massor med kläder. Men det gör inget. Jag är glad ändå =)



Dejting x4

Kategori: Allmänt

Har varit runt nu ett tag på dom olika sidorna och måste säga att dom som är gratis är ändå bäst. Det finns några som man kan betala för. Men man kan även vara medlem där utan att betala. Men då kan man inte skriva/läsa meddelanden. Värdelöst.

När man kollar runt lite på killars profiler så är det många som lägger upp bilder. Och måste säga att många har varit ute och rest mycket. Det är bilder på bergsklättning och havsdykning. Palmer och stränder. Skidåkning på någon alptopp.  Inte dåligt vad vissa hinner med mycket.

Många skriver och frågar vad det är man söker efter. Och det är svårt att svara på. Man känner ganska snabbt om det känns bra när man skriver till någon. Många pratar man bara med ett litet tag sedan är det inte intressant längre.
Men tänk vad kul det är när man börjar prata med någon som man inte alls hade tänk att prata med. Och som fångar ens intresse på ett annorlunda sätt. Och som får mig att fundera mycket på mig själv. Jag kanske har fått klarhet i varför vissa delar av mig är som dom är. Jag får nog acceptera att jag är som jag är. Har nog alltid varit.



Tog nog fel

Kategori: Allmänt

Imorse vaknade jag sämre igen. Med mer feber igen. Ändå har jag bara vilat och vilat. Somnade om och vaknade vid 12 av att mobilen ringde. Fatta inget först. Men jag var nog trött när jag sov så länge.

Men nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart. Gör i kaffebryggaren idag eftersom jag börjar få dåligt med kapslar. Tänker på sist jag bryggde kaffe hemma. Saknar...

Ser ljuset

Kategori: Allmänt

Nu så kanske det börjar bli ett slut på den här skiten. Febern går ner mer och jag känner mig lite piggare.
Inte helt frisk än men det tar ju lite tid.

Så idag ska jag inte göra många knop heller. Får se lite var jag orkar. Men något jag vet att jag ska göra är att titta på repriserna på Desperate Housewives och Greys. Jag missade båda i veckan. Då kan man säga att jag var dålig.
Jag har även satt mobilen på ringning så jag inte ska missa det.
Alla har vi våra favoriter i Greys =)





Älskade mamma

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått hem handlat lite mat. Så snällt av mamma o pappa att åka hit med det jag behövde.
Och mamma hade lagt med en fryspåse med ostbågar och en med lite smågodis. Gullig hon är då.
Så idag blev det grillad kyckling med potatissallad till mat. Gott med riktig mat.
Har tagit mig upp ur sängen och har nu förflyttat mig till soffan istället. Så jag har sett två filmer på tvn idag.
Än har jag inte sett om det är något på tv ikväll att se men alltid brukar det va något.

Första på länge

Kategori: Allmänt

Varje morgon när jag har varit ledig så har jag vaknat nästan prick kl 7. Det har varit helt omöjligt. Men imorse vaknade jag kl 10. Det var underbart att få sova längre. Men jag var lite groggy när jag vaknade.
Febern har gått ner till 38.5 så det är lite framsteg även om det är allt för högt.
Idag hoppas jag på att få hem lite mat. Det är underbart att ha snälla föräldrar som bor nära och kan hjälpa till om det verkligen är kris. För annars vet jag inte många som skulle ha kunnat kanske.

Idag blir det ännu en dag av att slappa i sängen. Är matt i kroppen och har ont i magen av allt hostande.
Men jag har ju lite filmer jag kan titta på. Om jag inte hittar någon trevlig att prata med. Alltid brukar det dyka upp någon.

Idag då..

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse och hade 39.1 i feber. Har inte gått ner något alls ju.. Men det är bara att fortsätta kurera.
Blir liggandes i sängen idag ocskå. Och det är ganska myskig här. Har tyvärr inget gott att äta men jag har tappat smaken ändå så det kvittar.
Har tittat in till två andra dejting sidor men där bli jag inte långvarig. Nä håller mig där jag är. Får lite intressanta mail där. Men jag tar inget seriöst. Vet hur det är på såna sidor. Men kul att prata bara.

Dejting x3

Kategori: Allmänt

Tillbaka till detta med dejting sidor igen.. Något mer jag har tittat lite på är vad killarna söker efter.
Och då har jag tittar mest på killar mellan 25-30 år. Bara för att ta något.
Många är ute efter ett seriöst förhållande.  Ja det kan ju vara sant. Men sedan så när det kommer till ålder.
Ja då letar dom efter någon som är mellan 18-35/40 år. Det vet jag inte riktigt om jag köper. Och då ska jag säga att dessa killarna ser ganska bra ut också. Så hur stor är den chansen att dom skulle träffa någon som är 35/40 för ett seriöst förhållande? Nä det tror jag inte händer allt för ofta.
Många tycker nog mer att det är spännande att träffa någon som är äldre för ett litet äventyr. Jag ska inte klaga på det för det kan va mysig det också. Men tror då inte det blir något seriöst.
Så fråga är ju då.. är det någon idé att träffa någon som är under 30?

Sjuuuk =(

Kategori: Allmänt

Nu är jag verkligen sjuk. Har nog inte varit såhär dålig på länge. Var till läkaren idag men det blev inte mycket bättre av det. Fick ännu en astma medicin och inget mer.
När jag kom hem visade tempen på 39,3 och jag däckade i sängen. Sov några timmar och vaknade nu.
Känner mig fortfarande inge kry men jag har bäddat ner mig i sängen med datorn. Och det finns alltid någon att prata med som kan hålla mig sällskap. Tur är ju det.  Tack för msn och alla dejting sidor :) Men även min favorit sida där det finns allt möjligt folk som flummar förbi och pratar. Nämner den inte här men vill ni veta så får ni fråga.

Dejting x2

Kategori: Allmänt

Det kommer nog att bli några inlägg om detta med dejtingsidor. Men jag måste få skriva om det.
Är inne och tittar. Och så många gånger funderar jag. Varför är du här och söker någon? Det finns många som ser så bra ut så man undrar om dom verkligen behöver vara där. Men det måste ju vara något annat som är fel då kanske. Det är ju ingen av dom som man verkligen skriver till eller tänker att dom är seriösa. Det låter kanske hemskt att jag tänker så men så är det. Det är mycket lättare med någon "vardagskille".

Och så får man mail.. Och ofta från dom som inte har bild. Och då skiter jag i att svara. Vill gärna se vem det är som skriver.
Har fått frågan om att lägga till på facebook men det gör jag verkligen inte. Har även fått frågan om att ta en fika på stan det gör jag inte heller med vem som helst.
Nä ibland undrar jag hur folk tänker. Men det är alltid kul att kolla runt. Har hittat några att skriva till och det är ju trevligt.

Annars så får gå igenom msn och mobilen för att se om man har några kontakter kvar ;)



Kurera

Kategori: Allmänt

Natten har varit sådär. Vaknat några gånger av hosta men inte så illa än.
Nu ska jag kurera mig för fullt så jag är bättre till helgen. Då är jag ju ledig och vill inte ligga sjuk.
Tyvärr ska jag jobba ikväll så jag vet inte hur det ska gå att bli frisk. Just nu har jag tagit så mycket astma medicin så jag skakar. Dricker varmt te med honung istället för kaffe. Jag ska klä mig extra varmt idag när jag ska ut.
Hoppas det kan hjälpa något. Men tyvärr så brukar bästa sättet vara att vila.


Inte bra alls

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från en jobbkväll. Lungorna och luftrören krånglar med mig igen. Och ont har jag.
Kollade febern när jag kom hem och den är högre givetvis. Kan inte var sjuk nu ju. Ingen.
Om det inte är bättre imorgon måste jag ringa läkaren för jag orkar inte ha det såhär. Hon måste göra något nu.
Kanske skulle kolla så det inte är något skit i lungorna som inte är bra.

Nu blir det en varm kopp te och ett samtal till A. Ska mysa ner mig i soffan =)

Bokat

Kategori: Allmänt

Nu har jag bokat tåg och hotell till Stockholm. Jag och mamma ska åka dit en helg. Tar det istället för att åka en weekend utomlands. Då kan vi shoppa lite mer istället och det är ju kul.
Det blev Rica hotell Stockholm. Ligger centralt och bra. Lite dyrt men det är inte jag som betalar. Och tåget blev billigare för jag använde resegarantin jag hade från förra året då jag fick pengarna tillbaka för en resa.
Längtar. Det ska bli så kul =)



Inte nu igen!!!

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse av att det kändes konstigt i halsen. Hostar till och känner något av blodsmak. Är det dags igen att få problem men luftrören och lungorna. Har verkligen ingen lust med detta. Får försöka kurera mig på något sätt men det är inte lätt när det sitter där.

Idag blir det iallafall tvättstugan innan jag ska jobba ikväll.

Dejting

Kategori: Allmänt

För någon dag sedan öppnade jag min sida på ett dejtingställe. Tänkte titta vad det finns för killar där.
Men vilka meddelanden man får.. Haha ja det kanske är någon som nappar men inte jag.
Och så funderar man på om dom är seriösa eller om dom är med där bara för en kul grej.
Inte för att jag tar så seriöst på att hitta någon just nu. Bara kul att prata med folk.



Stan+shopping

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit på stan med mamma. Vi har haft mycket trevligt. Började med att hon gick till frissan och kapade håret =)
Efter det fixade hon foto till körkortet. Och då var det bara shopping kvar. Hittade inga kläder direkt. Tyckte inte att det fanns något som jag ville ha. Och Gina hade inget roligt sortiment just nu heller. H&M är bara rörigt så där blev det en mycket snabb visit.
Men det blev lite hårfärg, annat grejs till håret, stödstrumpor, en väska och lite annat smått o gott.
Jo jag köpte mig en väska till. Kunde bara inte hålla mig. Den var så fin och billig.



Vi pratade om den resan som vi ska göra också. Nu funderar vi på att skita i att åka utomlands och istället åka till Stockholm en helg. Shoppa upp pengarna som resan skulle gå på. Och det låter ju inte helt fel det heller.
Vi ska iallafall titta och fundera på det.

Nu är jag hemma med mitt älskade kaffe och tar det lugnt =)

Soool =)

Kategori: Allmänt

Ledig och sovmorgon idag. Hade satt klockan på 10 men det är ju ingen risk att jag sover så länge nu för tiden.
Vaknade vid 7 som vanligt när jag är ledig. Vaknar innan hemtjänsten kommer till grannen så det är inte dom som väcker mig längre heller.

Men idag blir det stan med mamma. Och en solig dag blir det också =) Underbart.



Snart slut

Kategori: Allmänt

Nu har halva jobbdagen gått förbi. Bara kvällen kvar. Gött.

Igår fick jag trevligt kaffebesök av Linda. Det var längesedan vi sågs och vi hade mycket att prata om.
Ska försöka hälsa på henne i Västerås när hon har flyttat till sin etta.
Sedan på kvällen tittade jag på melodifestivalen och åt gott. Räkor med romsås, kex och ost. Men vinet hoppade jag över. La mig direkt när det var slut. Men vaknade efter någon timme av att mobilen ringde. Det var Linda som ringde. Hon och hennes kompis var utelåsta. Och kompisen var tydligen riktigt packad. Men så mycket hjälp var jag nog inte. Var trött och svamlade mest tror jag.

Det var riktigt segt att gå upp i morse men det gick ändå bra. Får sova länge imorgon innan jag ska träffa min kära mamma på stan =)

Livet

Kategori: Allmänt

Vad har jag lärt mig under mina år? Ja endel vet jag iallafall. Att man ska följa sitt hjärta. Våga ta för sig.
Välj absolut inte någon som är för ung eller någon som är för gammal. Inte heller någon som har ett krångligt förflutet eller någon med allt för mycket drömmar om framtiden. Lagom är bäst. Välj gärna någon som är romantisk och vågar visa känslor. Någon som skiter i vad andra tycker och tänker.
Jag närmar mig 35 och upptäcker att jag har blivit mer kräsen. Men det kanske inte är så dumt att vara det.

Nu får jag snart besök av en trevlig kompis som är i stan på besök =)  Kaffe blir det.





Mat

Kategori: Allmänt

Nu har jag fixat maten som jag ska ha i matlådorna i helgen. Det blev pastagratäng med kyckling. Gott blev det ocskå. Var ju tvungen att smaka. Är inte så dålig på att laga mat :)

Det blir tidigt i säng ikväll. Får hoppas jag får en problemlös natt.

Ingenting

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara slappat. Bara suttit vid datorn. Vilade en stund efter maten som bestod av en varma koppen.
Vet inte riktigt vad jag ska våga äta idag. Är så rädd att jag får tillbaka den där smärtan i magen. Men än så har det varit lugnt.
Jag tänkte att jag skulle ut till konsum också men jag vet inte. Jag kanske klarar mig.

Rädd

Kategori: Allmänt

Inatt vaknade jag av världens magont. Och det var den värsta magont jag haft typ. Jag fick många tankar på vad det kunde va. Tarmvred är ju någon man kan få som opererad. Men jag funderade även på blindtarmen. Och en sväng så tänkter jag på hjärtat. Finns dom som får ont i magen istället.
Det gick över men jag kunde inte somna om direkt. Tog sin tid. Men så somnade jag tillslut och vaknade vid 7 som vanligt. Och får man söta sms att läsa på morgonen så mår man lite bättre. Somnade om igen och vaknade av att det ringde på dörren. Där stod grannen och frågade om jag ville ha en skvallertidning. Hon hade fått två och den tog jag gärna =)

Idag är jag ledig och ska bara vila. Senare idag ska jag ta mig till konsum och handla. Har slut på yoghurt och det är så bra att ha till frukost. Ibland även till kvällen när jag har jobbat.




Gött

Kategori: Allmänt

Nu är jobbkvällen över. Och det har gått bra. Gick fint att cykla ändå. Tog en av jobbets cyklar.
Hade god matlåda med idag också. Rostbiff och potatissallad. Rostbiffen hade jag gjort själv och det blev så gott.
Inte det första jag har gjort själv. Men den andra var jag inte ensam om att äta på så den tog slut snabbt.
Det är mycket som tar slut snabbt. Måste nog beställa fler kaffekapslar ändå. Kan ju inte klara mig utan. Dum jag va som sa att det är godare med dom än svart kaffe. Men jag har lovat att köpa hem Espresso nästa gång. Då kanske jag får behålla mitt goda kaffe själv =)

Imorgon är jag helt ledig. Ska nog laga matlådor då så jag har i helgen och i frysen. Ska se vad jag har hemma. Ska använda så mycket jag kan av det som finns i frysen.

Nu ska jag vara vaken en liten stund till innan jag lägger mig. Har börjat få lite ont i ryggen men jag hoppas det går över.




Men skit också

Kategori: Allmänt

Sovmorgon idag... Eller ja.. Vaknade 7 ändå. Och massa snö är det också. Det var ju inte vad jag ville. Det blir väl att jag får gå runt hela kvällen. Men det har jag gjort förut så det går nog bra. Och aldrig i livet att jag skulle köra bil ikväll iallafall. Nä det blir inget med det.

Funderar på en sak också. Om jag skulle ta bort Ds familj på fb. Känns inte som någon av dom kommer att prata med mig igen ändå. Och det skulle vara lite konstigt ifall han eller jag träffade någon ny.


Men neej

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat kvällen. Gick bra och passade på att svänga in på konsum. Alltid kul att va där =)
Men satan vad det blåser ute. Och så började det snöa nu också. Skit också.. Men det ska bli fint till helgen sägs det.
Får hoppas på det.

Nu är det dubbla avsnitt av Greys och det passar bra. Har sovmorgon imorgon och hoppas jag kan sova länge.





Nähää

Kategori: Allmänt

Trodde jag skulle va ledig idag. Men tydligen inte. Ska jobba ikväll. Men istället så får jag va ledig på fredag.
Bra om det blir så. Men det vågar jag inte hoppas på än...

Så det blir inget stan för mig idag. Kanske lika bra det. Men det är ju svårt att planera sitt liv nu när det är såhär på jobbet. Inte alls kul. Men komiskt att just ett år sedan var jag utbeordrad att jobba och nu fattas det igen.

Ja ja det är väl så det ska va.

Sova???

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig och hade sovmorgon. Men gissa när jag vaknade. Jo precis innan 7. Sedan kunde inte jag somna om alls.
Ja ja får se om jag kan sova längre imorgon eller på fredag. Jobbar kvällen så då behöver jag inte heller upp tidigt.
Det blir ner till stan iallafall senare idag. Får se när T kan komma ner. Hon skulle ringa innan.

Fick idén av E att titta tillbaka i sin blogg vad man gjorde denna dagen andra år.
2010 var jag på dop i Grava kyrka.
2011 jobbade jag dubbelt. Fick en utbeordring att jobba kvällen. Lite lustigt det där för nu är det samma problem på jobbet igen. Att det är ont om folk som kan jobba.

Har inte bloggat så länge. Och jag fick kolla i min gamla blogg vad som hade hänt.

Skriver mer ikväll.



Saker..

Kategori: Allmänt

Ja nu har D varit här med mina saker. Och hämtat sina. Bytte tillbaka nycklar o så.
Men gisses vad grejer jag hade hos honom. Nu funderar jag på hur jag ska få plats med allt här hemma.
Måste nog sortera bland mina gamla kläder i lådorna. Och bland strumporna för nu får det verkligen inte plats fler.
Behöver iallafall inte köpa hårspray som jag hade tänkt. Hade 2 flaskor där. Och nu har jag en till plattång. Tror jag har 4 st nu. Alltid bra att ha =)
Och bodybutter från Body Shop. Ja det har jag fler av också. Alla öppnade. Så jag får skynda mig att använda allt kan jag tänka mig.

Men det känns skönt att det är gjort iallafall. Nu kan jag se framåt och planera nästa steg. Får se vad det blir.

Saknad..

Kategori: Allmänt

Idag har det varit lång dag på jobbet. Först jobbade jag till 2 och sedan var jag med till sjukhuset.
Hela tiden längtade jag efter dig.. Du finns nästan alltid i mina tankar. Ibland blir dagarna så långa utan dig.
Men jag vet att du finns där och väntar på mig. Och jag hoppas du blir lika glad att se mig som jag blir av att se dig.





















Det var ju inte varmt

Kategori: Allmänt

Tänkte inte på att det skulle bli kallt på kvällen. Så frös lite men det gick bra. Jobbade en timme extra också. Frivilligt. Men nu kommer jag att jobba extra så mycket jag kan. Behöver det. Imorgon blir det några timmar extra också. Har även skrivit upp mig så jag ska jobba extra i påsk. Firar ändå inte så jag kan gärna jobba några timmar extra. Det blir säkert mer innan dess också.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Är trött efter helgen. Det är väl nu tröttheten kommer.

Tidigt

Kategori: Allmänt

Vaknade väldigt tidigt idag. Typiskt när jag har sovmorgon. Men jag är väl utvilad. La mig tidigt igår.
Jobbar kvällen idag. Och det är nog första gången som jag inte har något att greja med. Behöver inte städa eller något annat sånt idag. Känns lite konstigt. Men skönt.  Borde gå till gymmet men har lite träningsvärk efter helgen. Så det blir nog att ta det lugnt ändå. Bara för att jag kan. Kanske skulle fixa matlådor idag så jag har i veckan. Har den långa jobbveckan nu.


Trött

Kategori: Allmänt

Nu är jag riktigt trött och godissugen.. Skiter i att jag har gått ner under helgen. Måste ha något gott att tugga på.
Det får bli några geléhjärtan från Ikea. Gott gott. Och funderar ärligt på att lägga mig snart.


Redan söndag =(

Kategori: Allmänt

Tänk vad helgen går fort. Ibland vill man bara stoppa tiden. Men det kommer fler trevligt helger.
Och så är man singel igen.. Lika bra att skiljas som vänner när det känns som det gör. Och det är jag glad över att vi har kunnat göra.

Det var trevligt att träffa kusinen igår. Det var så längesedan men nu dröjer det säkert inte lika länge till nästa gång.

Annars blir det att ta lugnt ikväll så jag orkar jobba hela veckan.

Freeedag

Kategori: Allmänt

Det var helt underbart med sovmorgon. Även om jag inte kunde sova så länge som jag trodde. Känner mig ändå utvilad.
Det första man ser när jag kommer upp är hur skititga fönstrena är. Suck. Snart dags att fixa till det. Men inte idag.
Efter frukosten ska jag fixa det sista med att dammsuga här. Hann inte med det igår. Det är det sista som behövs göras. Skönt när allt är klart.
Det blir en sväng ut iallafall. Ut i solen. Ner till stan kan jag tänka mig. Inte för att jag behöver köpa något men för att kolla runt lite. Men alltid hittar man något fint. Ska nog in till Gina och kolla lite.

Tripp

Kategori: Allmänt

Imorgon får jag nog ta mig en tripp till Konsum. Glömde visst att handla lite när jag var där. Inte nog med att Camilla bestämde min middag idag, det var annat som distraherade mig också. Ha ha ja eller så börjar jag bli senil.
Fick hem mitt älskade kaffe iallafall och det var viktigast =)
Så Maria på Konsum får nog besök av mig imorgon.

Vår och trött

Kategori: Allmänt

Men långt ifrån vårtrött. Det är så underbart att det är vårväder ute. Hela kroppen blir glad av det.
Men jag blir trött på jobbet. Det fattas hela tiden folk och vi har inga vikarier som kan jobba.
Jag har ingen lust att förstöra min helg med att jobba när jag är ledig. Man har ju redan planerat sin helg.
Ska det vara såhär igen är det inge skoj.
Idag kom mitt kaffe som jag beställde i tisdags. Helt otroligt snabbt. Bra så jag har i helgen.

Trevlig helg på er =)