veroisabel

Nuuu...

Kategori: Allmänt

Ja nu händer det saker. Nu är det fixat med adressändring och den 1a september är jag och Richard sambos :)
Ska bli helt underbart. Slut på allt pendlande och vi behöver inte vara ifrån varandra långa stunder.
 
 

Denna väntan

Kategori: Allmänt

Har haft en stressig dag på jobbet idag. Så när jag kom hem la jag mig och somnade. Det var riktigt skönt.
Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska ringa. Han har börjat jobba nu så han ringer om en stund.
Jag tänkte gå ner till konsum sedan och posta lite paket med kläder som jag har sålt.
Skönt att bli av med lite till. Önskar tiden gick lite fortare...

Långvecka

Kategori: Allmänt

Då är det måndag igen och dags för jobb ikväll. Richard åker hem ikväll också. Det känns inte lika jobbigt när han åker längre. Det är bara en månad kvar på detta pendlande. Sedan kommer han ner hit och söker jobb istället. Så det känns bra. Vi har haft en bra helg som vanligt.
Denna veckan är en lång jobbvecka. Men det är helt ok när jag inte har så mycket annat inplanerat. Det enda är att fortsätta packa ner saker och fundera över hur man skulle kunna möblera om lite. Funderar lite på vad jag ska göra mig av med och vad Richard har som man kan ha istället. Vi kommer nog på något bra. Men det blir att leta större ganska snabbt om allt går som planerat. Då måste vi ha en trea iallafall för att få plats med allt.
Ska se när jag kan ta ut några semester dagar för att rensa ännu mer i förrådet i källaren. Det finns säker mycket att göra sig av med där.
 

Lite nytt

Kategori: Allmänt

Nu har vi börjat packa upp kartongerna som Richard hade med sig denna gången. Det var mycket med Jack Daniels. Fixade iordning så det fick plats i ena vitrinskåpet. Några tavlor och speglar hade han med sig också. Dom kommer nog upp på väggarna nästa gång han kommer.
En till drake hade han med sig också och så blev den en drake inköpt i fredags. En stor drakbåt blev det =)
I helgen har han tatuerat också. Inte på mig denna gången. Det får bli ett annat tillfälle. Jag har inte hittat rätt motiv än som jag ska ha på benet.
Fick ett par snygga örhängen av älsklingen när vi var på Bergvik igår. Så gulligt av honom. Vi passade på att åka till Ikea också när vi ändå var nära. Där åt vi lunch och sedan köpte Richard en stol och ett litet bord som han ska ha när han tatuerar.
VI hann hem innan värsta ovädret kom över oss. Störtregn och åska. Och när det var precis över oss så gillade jag inte läget. Då drog jag ut alla kontakter och släkte lamporna. Tände massa värmeljus istället och det blev ganska mysigt. Även om jag inte gillar åska. Men jag var glad över att jag inte var ensam hemma iallafall för detta var värsta smällen på länge.
Idag är det mer tatuering som gäller. Men ikväll blir det nog film och mys.
 
 
 

Nuuu äntligen

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat klart för dagen. Och det känns bra :) Nu är jag ledig i 3 dagar och det ska bli så skönt. Ännu bättre är att Richard kommer hit ikväll. Så nu ska jag dricka mitt kaffe vid datorn innan jag sätter igång och städar.
Ska till affären och handla också så det finns frukost till oss. Ska hitta något gott till oss att äta ikväll också.
Har vinet på kylning redan :) Nu ska det festas. Kanske skulle plocka fram någon film som vi kan se också.
Mycket mys och bus blir det :)
 
 

Längtar

Kategori: Allmänt

Bara en dag kvar att jobba denna veckan. Ska bli så skönt att va ledig några dagar. Och imorgon kommer Richard äntligen. Vi får inte lika många dagar tillsammans denna gången men det får gå. Huvudsaken är att vi får träffas :)
 
Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon :)

Mitt jobb

Kategori: Allmänt

Jag jobbar i hemtjänsten och trivs bra med det. Gillar kontakten med dom äldre och det känns bra när man kan göra något bra för dom. Många sitter ensamma hemma och har tråkigt.
Men idag tog jag med en av tanterna till stan. Där gick vi och tittade i affärer. Shoppade lite och hade trevligt. Vi drack kaffe ute i solen innan vi tog en prommenad hem där vi sedan åt lunch ute. Det är inte varje dag man kan ha en sån bra dag på jobbet. Jag tycker det är underbart när det blir så.
 
Efter jobbet var jag till affären för att hämta paket. Jag har beställt nya sängkläder som jag hämtade. Hade även beställt ett par byxor och tyckte det var väldigt tråkigt att dom var för stora. Det var det sista paret svarta också. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Undrar om det går att sy in byxor i midjan. Vill så gärna behålla dom.
 
 
 

Vila

Kategori: Allmänt

Gissa om jag var trött efter jobbet idag. Men efter lite vila blev jag lite piggare. Så då blev det kaffe och omelett.
Fick ett sms från svärmor också. Hon hade tagit en bild på Richard när han jobbade utan att han visste om det. Hi hi sånt är kul. Han är så fin så =)
Och nu har jag nyss pratat med honom. Han har nyss börjat sitt arbetspass och har en bit att köra. Inte många dagar kvar nu tills han är här igen =)
Nu ska jag ta ett bad och efter det se en film.

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Måndag idag och började med sovmorgon. Helt underbart att sova och vakna utvilad. Hade fått sms från Richard som han hade skickat inatt när han jobbde. Han hade tagit en bild på två kaninen och skrivit att det var vi =) Undrar vad han menade med det ;)
Det är skillnad att ha en yngre kille. Det gäller att orka med... ha ha =)
Trevligt att få andra bilder också. Denna hade jag också fått när jag vaknade.
 
Gillar denna bilden också  Och denna    Det är min pöjk det =)
 
Nä nu ska jag göra mig iordning för att jobba ikväll. Det ser ut som det blir en kväll med regn..
 
 

Tips =)

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått ett tips om vart man kan köpa hornen jag vill ha. Men det går inte att köpa förrens till hösten. Men då ska vi ha dom. Och ska hänga ovanför tv:n. Det kommer att bli så fint :)
Här syns "skallen" lite på bilden. Men exakt den är det.
Jag och Richard hade tittat på en liknande men när vi hade bestämmt oss för att köpa den så var den såld.
Men nu finns denna :)
 
Nu har jag jobbat klart helgen men är inte ledig för det. Bytte helg så jag var ledig förra helgen när Richard var här.
Jag har bokat in tatueringsjobb åt Richard när han är här nästa helg också. Och så hoppas jag att vi får tid till att fixa till min tatuering som vi pratade på förra gången.
Nu vila och imorgon sova :)
 

En snabbis :)

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från jobbet på delad tur. Känns lite trögt att jobba ikväll också men jag hoppas det kommer gå snabbt. Dagen idag har gått bra. Jobbat med J och då flyter det bra.
Ska bli skönt med sovmorgon imorgon...

Välkommen

Kategori: Allmänt

Nu har den nya medlemmen kommit hem hit. Den är störst av dom alla och riktigt snygg tycker jag.
 
Den kommer att bli snygg med ljus i mörkret.
 
Har jobbat idag till 16. Så imorgon har jag den delade turen kvar. Men det ska väl gå det också :)
Hoppas dagarna går snabbt nu för jag längtar efter Richard. På torsdag kommer han hit igen.
 
Jag har gett bort kläder också. Det skulle komma flera och hämta som var intresserade. Den enda som kom och var intresserad var hon som jag köpta draken av. Hon plockade på sig massor hon ville ha. Dom andra som skulle komma dök inte upp. Men så kan det va. Jobbigt att få gratis kläder. Bättre att skänka det som är kvar till Östpendeln så dom får skicka iväg till dom som verkligen behöver.
 
Ikväll blir det att slappa och kanske se en film. Funderar på ett varmt bad också :)
 
 

Shopping med mamma

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på stan med mamma. Och shoppat så klart :) Men vi började med att äta lunch. Och det blev jag bjuden på. Av han som äger stället. Han är gammal vän till pappa och mamma innan jag föddes. Och där är det ok för mig att äta barnportion.
Köpte en ny plånbok idag för min andra gick sönder precis när jag skulle med bussen. Och då fick det bli denna
Samma serie som min väska :) Jag är sååå nöjd =)
Hittade lite på rean på HM också.
När jag kom hem så blev det ett satans oväder här. Åska och spöregn. Inte allt trevligt. Jag som skulle tvätta också. Men hade tur att det gick över innan.
Har gjort ännu en rensning i garderoben också. Mer kläder som ska bort. Och så har jag flyttat om lite så Richard kan ha en egen garderob att hänga kläder i. Inte bara en byrå :)
 
Nu ska jag sova så jag orkar jobba i helgen. Och hoppas på bättre väder :)
 

Vila lite

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en bra dag på jobbet. Det har gått så smidigt. Och så blev jag bjuden på lunch av min tant. Det blev färskpotatis och dillkött. Gott gott. Efterrätt fick jag hos en annan tant. En bit hallontårta :) Tycker det är ok att äta det eftersom det blir så sällan.
Nu har jag varit iväg till konsum och köpt lax billigare. Gravad och rökt. Gott och nyttigt.
Funderar på om jag ska lägga mig och vila en stund innan kvällen. Är så trött. Tänkte fortsätta med att slänga ut massa onödigt som jag har. Funderar på att kolla lådorna i sekretären. Vet inte allt som är där.

Så får det bli =)

Curry

Kategori: Allmänt

Idag sov jag länge. Var så seg. Men kom tillslut upp ur sängen. Gjorde inte mycket under dagen. Lagade till kycklinggryta och det blev massor. Får göra matlådor och frysa ner. Gott blev det iallafall.
Hittade byxorna på Ellos som jag ville ha. Men dom har varit slut och trodde inte jag skulle hitta dom igen. Men så kom det in ett par. Och det var verkligen bara ett par också för när jag hade beställt som så var dom slut igen. Jag hoppas jag kan ha dom. Är lite rädd för att dom blir för stora. Men det beror på hur dom ser ut på även om dom skulle va stora. Står att det ska vara slim.
Jobbade kvällen och det gick smidigt. Det började störtregna sista timmen så jag var genomblöt när jag kom hem. Men nu sitter jag i soffan och dricker chai latte. Det är ju så gott. Betalade min drake också :)
 

Ensam igen då

Kategori: Allmänt

Nu har Richard åkt hem igen för denna gången och det blir tomt igen. Men vi hade trevliga och mysiga dagar tillsammans. Vi var även till Johanna och Mattias som bor utanför Ed. Där grillade vi och hade trevligt.
Tog en tur till Norge också och köpte tomatost :) På kvällen spelade vi tv-spel och drack lite gott.
Söndagen var seg. Men vi tog oss hem på eftermiddagen.
Idag har vi varit på stan och kollat. Skulle kolla efter lite snygga grejer att ha på väggen men hittade inte mycket.
Kollade även efter tyg att ha i sovrummet.
Det har tillkommit lite grejer till lägenheten som Richard har haft med. Han tar med en kartong varje gång han åker upp. Snart har han fått med sig allt :) Så det är bara för mig att rensa mer och slänga eller flytta ner till källaren.
Och jag behöver göra mig av med saker så det är bara bra.
Imorgon börjar min arbetsvecka. Hoppas den blir bra utan krångel.
 
 

Min bara min =)

Kategori: Allmänt

Idag har jag hämtat väskan. Och den är så fin. Äntligen min =)
Och det var första gången som jag var med om att det var godis medskickat i paketet. Detta är ändå beställt i en nätbutik. Men trevligt =)
Och eftersom Richard inte är här inatt så kanske väskan kan göra mig sällskap =) Ha ha nä då.
Imorgon är jag ledig. Ska bli kul att se om det är något mer som jag har beställt som kommer då.
En t-shirt till Richard kom idag så nu väntar jag bara på den från England också.
 

Paket =)

Kategori: Allmänt

Nu väntar jag flera paket :) Igår hämtade jag ett med min kjol i. Den var jättesnygg.
Det är fortfarande lite svårt med storlekar. Denna blev lite stor i midjan men snäv över baken. Jag behåller den och använder med skärp för jag tror inte jag får på mig en storlek mindre. Det gäller att inte ha former när man köper vissa kläder...
I morse fick jag sms om att jag kan hämta mitt paket med ena väskan också. Det ska jag se till att göra idag. Jag jobbar ikväll och har vägen förbi affären. Och kanske kommer det något skoj med posten också. Hoppas kag iallafall :)
 Gjorde egen glass igår. Delade upp det i två lådor. Ena med dajm och ena med krossad marianne bitar. Har inte smakat än men det ska bli spännande =)
 
 

Måndag igen då

Kategori: Allmänt

Helgen gick snabbt. Nu är det ny vecka och jobb som gäller. Inte många dagar kvar nu tills Richard kommer till mig igen. Tänk om tiden kunde gå snabbare.
Beställde en t-shirt till honom i helgen. Från en sida i England. Och idag fick jag mail om att dom har fått beställningen och den skickas idag. Tur var ju det eftersom pengarna redan är dragna. Om det funkar smidigt kan man ju beställa därifrån igen eftersom det var billigare än att beställa från Sverige. Och då är även frakten från England billigare.
 
Har lagt ut lite mer kläder o skor på nätet som jag säljer i olika grupper. Hoppas på att få något sålt iallafall så jag blir av med lite grejer =)
 
 

Säljes

Kategori: Allmänt

Nu har jag tänkt att sälja några av mina väskor. Om jag ändå inte använder dom så kan jag lika gärna se om någon annan vill köpa dom.
 
    
 
Säljer denna för 400kr. Mått 21cm hög och 26cm bred. Inte äkta men det är svårt att se skillnaden.
 
          Denna säljer jag för 200kr.
 
 
     Björn Borg väska i tyg.  100kr.
 
 
 
Det var väl dessa för denna gången. Bara att höra av dig om du vill köpa någon. Om det ska skickas med posten så blir det porto på priset.
 
 

Inte för mig

Kategori: Allmänt

Igår var jag till en arbetskompis och drack lite cider. Det var trevligt men sedan ville dom gå till Metropol och det kan jag ärligt säga inte är något för mig. En pizzeria som spelar lite musik. Jag följde med ner eftersom jag skulle ta bussen därifrån. Det var endast 2 pers där och helt dött. Trist värre.
Jag tog bussen ner till stan istället. Där var det massor med folk på uteserveringarna. Så jag slog mig ner hos några vänner på Harrys en liten stund. Men sedan begav jag mig hem. Köpte med mat från Kennets och hade mys i soffan. Där trivs jag nog bäst. Helst med min älskling vid min sida.
Imorse vaknade jag innan 7 och hörde att det spöregnade ute. Var glad för att jag inte behövde gå upp och jobba.
Somnade om och var uppesedan vid 11. Har plockat och städat upp lite.
Gjorde god mat också. Färskpotatissallad och lax med pesto/fetaost. Måste göra det fler gånger =)
Ikväll blir det en hemmakväll. Det är säkert någon bra film på tv. Funderar på att gå till affären för att köpa något gott också. Måste ändå skicka lite paket med sånt som jag har sålt.
 
 
Så snygg väska =)
 
 

Gött =)

Kategori: Allmänt

Idag sov jag till 12. Det var helt underbart. Vaknade en liten stund vid halv 8 när Richard skickade sms. Men somnade snabbt om igen. Nu känner jag mig pigg och utvilad. Ska snart ta tag i att greja här hemma.
Beställde väskan idag också =)
 
Jag har varit så duktig och sålt så mycket så jag tyckte att jag kunde köpa mig denna. Är ju inte så att jag köper väskor så ofta längre. Och det är kul när man hittar någon man verkligen gillar.
Ska se om jag hittar mer att sälja under helgen nu när jag är ledig =)
 
 

Shopping eller nåt

Kategori: Allmänt

Nu är det slut på veckan och jag är ledig helgen. Imorgon ska jag sova så länge jag kan för det behöver jag.
Sedan ska jag ta och städa och rensa här så mycket det går. När Richard kommer nästa vecka så ska jag se till att ha massor att slänga på tippen.
Jag har börjat med att sälja lite saker och jag har fått in lite pengar. Det var mest väskor och parfymer jag har sålt.
Men efter jobbet idag var jag till stan och där shoppade jag lite. Det var rea på Gina så jag fick mig två toppar billigt. Några örhängen från Gina blev det också. Och trosor på Lindex. Ta 3 betala för 2 på rean. Och trosor behövs ju alltid. Så jag ska kolla igenom den lådan också för att se om jag har några för stora som jag kan slänga.
Tittade efter väskan jag vill ha också. Är lite osäker på vilken av dom som är snyggast. Ska inte köpa någon men gillar att titta på dom.
 
Efter stan passade jag på att köpa pizza. Det var inte igår kan jag säga och gott var det. Har stor bit kvar som jag kan äta av några gånger till =)  Tycker det är helt ok när det händer så sällan. Det är nog säkert 2 månader sedan och då var Richard med och åt av den. Annars har vi bara gjort hemmagjord pizza.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ta en cider och titta på tv. Skönt. Synd bara att sitta ensam i helgen utan älsklingen. Men nästa helg kommer han äntligen =)
 
 
 
 

Min Semester

Kategori: Allmänt

Nu är min semester slut för denna sommaren. Men jag har sparat dagar som jag kan använda i höst.
Jag och Richard började med att åka på en kryssning till Mariehamn. Bara trevligt att komma bort lite.
Äta god mat och shoppa =)
När vi kom hem var det bara att packa om väskan för sedan åkte vi till Dalarna. Där firade vi midsommar med Richards familj. Och eftersom han skulle jobba några nätter så stannade vi ett tag. Vi sov en vecka i Borlänge och under just den veckan var det Peace & Love festivalen. Inget jag vill uppleva igen. Folk överallt. Fulla och gapiga dygnet runt.
Vi avslutade veckan i Dalarna med att grilla med Richards syster med familj.
Hemma i Karlstad igen på lördagkvällen. Lite vin och en bra film avslutades kvällen med.
Söndagen 1a juli firade jag och Richard 3 månader tillsammans. Inte så lång tid men det känns väldigt bra.
Blir bara mer o mer kär för varje dag tror jag =) Det är härligt att känna så.
 
Nu har jag börjat jobba igen. Richard har åkt tillbaka hem för att jobba han också. Så nu ses vi inte förrens nästa vecka.