veroisabel

Nice

Kategori:

Aldrig fel med en Torres. Då blir det mys på hög nivå ;).

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Det var skönt med sovmorgon idag. Har fått lite gjort idag när jag är ledig. Vi åkte till Bergvik för att handla lite. Det var så billig färs på Maxi så jag ville passa på att köpa det. Tänkte göra köttbullar någon dag :)
Var till bolaget också och hämtade beställningen på vinet som kom idag. Richard köpte även några av Briska cider med äpple och kanel. Dom är ju så goda.
Biltema fick ett besök också. Jag köpte ett cykelstöd där för mitt har gått sönder. På vägen hem passade vi på att stanna vid Lidl. Jag brukar hitta massa gott där som bara finns vid jul.
Nu har jag tittat på Vampire Diaries medans Richard spelar lite tv-spel. Snart ska det bli fredagsmys med tacos och vin. Film på det också.
 

Aaajjj

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat klart för denna veckan. Helt underbart och imorgon ska jag sova tills jag vaknar.
Richard skulle fylla i min tatuering ikväll och började med det. Men det gör ju så satans ont ju. Kunde inte ta allt.
Men han testade att tatuera utan färg på min underarm och det gjorde inte lika ont. Men på benet kändes det mycket. Får skaffa bedövning till nästa tatuering ;) Fick iallafall testa att tatuera på älsklingens mage utan färg.
Det var inte lätt men om man tränar så kanske...
Fick klänningen som jag beställde från ellos. Men den var ju för stor. Men sånt är livet. Ska inte klaga. Tänker skicka tillbaka den och ta något som hänger i garderoben istället :)
 
Snygg på bild men stor på.
 
 

Galen

Kategori: Allmänt

 
Oj vad mycket bus det blir ibland. Jag skrattar så jag spårar ur när Richard busar med mig. Jag är alltid glad med honom. Inga dysta miner hos honom inte.
Igår var han iväg och spelade innebandy och kom hem helt mörbultad. Men glad var han för det.
Ikväll är jag riktigt trött och somnar gott hoppas jag. Imorgon är sista dagen innan helgen. Ska bli så skönt att vila. Men jag ska på julbord med jobbet på lördag och det ska bli så skoj =)
 

Rusk

Kategori:

Ja idag har det varit riktigt ruskväder. Snöblandat och kallt. Tur att vi har fått ordentliga regnkläder på jobbet.
Efter jobbet åkte vi och storhandlade. Fick nog med det mesta men nästa gång blir det inför jul.
Hade tvättstugan ikväll och älsklingen var iväg och spelade innebandy. Kul att han har lärt känna lite folk.
Nu blir det att sova.

Projekt

Kategori:

Nu vet jag vad jag ska göra till mina skor. Ska sätta igång så fort jag kan. Oj vad roligt.
Gjorde lasagne idag och den blev riktigt god. Hade fetaost i den.
Nu blir det fortsatt mys med darlingen.

Ute

Kategori:

Idag har vi plockat in möblerna på balkongen. Skönt att ha det gjort. Nästa helg blir det att ställa fram adventsstakarna. Har dom i garderoben så jag behöver inte leta. Blir inte så mycket julsaker här i lägenheten. Jag jobbar julaftonskväll men det är ok. Vi har dagen på oss att fira även om deg inte blir mycket firande. Lugnt och skönt. Vi har varandra och det räcker. Är så glad att jag har träffat Richard.

Kund

Kategori:

I torsdags var jag till Ica på välsviken på kundkväll. Vi var bara några som var dit bjudna. Och det var intressant. Fick veta mycket om Ica som man inte visste. Ska nog börja handla deras varor mer nu. Vi fick provsmaka mejerivaror i deras märke och jag fick laktosfritt. Och när vi fick en kasse med oss hem så fick jag bara laktosfritt i min kasse :)
Igår var jag på ergonomiutbildning med jobbet. Alltid lär man sig något nytt.
Och på kvällen la vi oss vid 8 tiden. Jag och Richard var så trötta. Sov till 9 i morse och det behövdes.
Idag har vi inte gjort mycket. Plockat lite och så. Såg på film ikväll och druckit lite vin.
Har även smakat på julcider och den som var godast var Briska cider. Mycket kanel och julsmak.
Rekorderlig julcider smakade bara vanlig äppelcider.

Bättre

Kategori: Allmänt

Idag är jag bättre. Har inte känt av något med magen. Så imorgon har jag tänkt att jag ska jobba.
Kanske va så att jag behövde vila kroppen lite. Ibland kan det va så.
Ikväll ska jag till Ica Välsviken på lite grejs. Har blivit ditbjuden. Annars blir det att ta det lugnt resten av dagen.
 
 
 

Kom iväg

Kategori: Allmänt

Jag kom fram på telefontiden och hon jag pratade med tyckte jag skulle träffa min läkare idag. Så det gjorde jag. Fick en tid kl 16. Det togs prover och kollades här och där. Men inget hittades. Nu har jag inte fått svar på alla prover men hon tyckte att jag skulle vila och se om det gick över själv. Och blev det värre så skulle jag höra av mig igen. Så jag stannar hemma imorgon och vilar. Se om det känns bättre sedan.
Fick lite film och mys med älsklingen innan han la sig för att sova. Han får mig att må så bra och han kan alltid få mig att skratta. Det är så härligt.

Nu när han sover så kollar jag runt lite på julklappar. Tror att en är klar till älsklingen iallafall. Men vill hitta något mer. Och jag funderar så det knakar. Det är inte lätt att hitta något som jag känner är bra. Får fundera lite till tror jag.
Jag hittade iallafall en till mig som jag skulle vilja ha. En parfym som jag gillade. Inte för att jag behöver den men god var den. Hugo Boss Nuit.
 

Sjukvården

Kategori: Allmänt

Inte lätt att komma fram om man vill få tag i en läkare eller nåt. Började med att ringa min läkare på telefontiden. Men det visade sig att hon hade slutat med telefontid. I april!! Så längesedan är det jag ringde henne.
Så jag fick istället ringa till sköterskan för att se om jag kunde få en tid. Men där var det fullt i telefonkön.
Helt omöjligt att komma fram. Och nu börjar nästa telefontid dit kl 13. Ska se om jag har bättre tur då eller om det är helt kört. Tänk att det ska vara så svårt.
Det är iallafall bättre idag men jag har inte rört på mig så mycket än. Tänkte mig ut senare bara för att se om det börjar igen. Och blir det värre mot kvällen så vet jag inte vad det kan va. Men hoppas på att kolla en uvi sticka imorgon.
 
 

Skit också

Kategori:

Gick iväg till jobbet i hopp om att det skulle bli bättre. Men jag hann inte jobba länge innan jag fick ringa in någon annan för mig. Imorgon får jag nog gå iväg och kolla detta med magen. Kan ju va så att jag har blivit kall när jag har cyklat på jobbet. Men bäst att kolla upp iallafall.
Richard har redan lagt sig men jag är uppe lite till.
Känns konstigt att vara hemma från jobbet nu helt plötsligt. Har inte varit sjuk på 8 månader men nu är jag hemma för magont.

Ont

Kategori: Allmänt

När Richard hade gått imorse somnade jag om och vaknade vid 11. Har ont i magen också. Väntar lite för att se om det går över. Inte vanligt att jag har det. Börjar jobba 16 och det kanske går över när jag rör på mig.
 

Avklarat

Kategori:

Älsklingen klarade första dagen bra. Han överlevde ;).
Och jag är snart klar med tvätten. Har också varit duktig och kört 4 maskiner.
Jag har också köpt biljetter till Sabaton i december. Lika bra så det inte blir slutsålt. Är mest intresserad av Pain.
Så fort tvätten är klar så ska vi åka och handla lite.

Morgon

Kategori:

Richards klocka ringde 4 i morse. Givetvis vaknade jag också. Kände mig inte så trött och va orolig för att jag inte kunde somna om. Men efter han hade gått vid 5 så somnade jag om och vaknade vid 9. Då vad det lika bra att gå upp. Och samtidigt kom paketet från Oriflame. Så nu sitter jag med mitt kaffe och tittar igenom nya katalogen. Det är så mycket kul nu i julkatalogen.
Har lite slapptid innan det är dags för tvättstugan. Richard var så go och bytte sängkläder igår när jag jobbade.
Har fullt med friterade kycklingvingar hemma också. A på jobbet hade gjort massor som jag fick med mig hem :)

Jobb

Kategori:

Sista dagen på helgens jobb. Och så är det lång dag till 21. Men det får gå. Imorgon ska älsklingen upp kl 4 på morgonen för att jobba. Undrar hur det ska gå. Jag ska iallafall sova länge om inget stör mig.

Hi hi

Kategori:

Jag har världens underbaraste älskling. Så go och överraskar mig hela tiden med nya saker.

Testing

Kategori:

Igår var det en lång jobbdag men den var ok. Och så fick älsklingen ett bra besked. Han ska provjobba nästa vecka :) Det ska bli spännande. Typiskt att det är en vecka som jag har mycket sovmorgon. Inte lätt när han börjar jobba 5.30 på morgonen. Jag tog ett extrapass på fredag eftersom han ändå ska upp tidigt.

Sova tack

Kategori:

Har sovmorgon men tro inte att jag får sova för det. Det ska borras och väsnas till max. Så det var bara att gå upp. Börjar jobba 2 idag så jag kan ju få något gjort nu innan.

Påsar

Kategori:

Ikväll hörde min kusin av sig och ville lämna det jag hade beställt från Ullared. Så nu har jag fått fryspåsar så jag klarar mig länge. Hon hade även köpt med en kalender för nästa år. Det är ju så bra att ha.
Gjorde lasagne idag som jag blev mycket nöjd med. Väldigt god 🍴.
Nu är det dags att sova. Imorgon är det långkväll på jobbet.

Sämst

Kategori:

Igår var vi och handlade lite. Passade på att handla för 500kr så vi kunde få 100kr rabatt på summan. Och det var inte svårt att komma upp till. Köpte den nya Philadelphia "osten" men Marabouchoklad. God var den :) Köpte även pepparkakor och ädelost med päron. Det var också gott.
På kvällen såg vi en film. Och inte vilken som helst. Titanic II. Och vilken skitfilm. Men vi fick skratta iallafall. Den som översatte hade verkligen inte bra betyg i engelska. Och det kom finska ord med ibland. Vi fick skratta iallafall.
Det var skönt med sovmorgon idag. Härligt att vakna med den man älskar mest. Tänk att vi fortfarande är som nykära efter flera månader.

Slappt

Kategori:

Hände inte mycket idag. Soffan och värk. Blev inget städa. Tittade på några avsnitt av True blood istället och jag får väl säga sådär än. Det har inte fångat mig helt som Vampire Diaries. En aning för mycket sex i TB. Grannarna tror nog att jag tittade på porrfilm :/ Men det finns säker många som gillar att det är så i serien. Många kopplar ihop vampyrer med massa sex.
Nä då gillar jag VD bättre. Lite mer på ett annat sätt med det övernaturliga.
Men jag har min egen vampyr som kyler ner mig när jag behöver. Han lägger sina kalla händer på mig när jag är för varm ;)

Men nu så...

Kategori: Allmänt

Sov lite längre idag innan larmet började tjuta i Richards mobil. Jag väntade lite med att gå upp för jag var så trött.
Men nu så sitter jag med mitt kaffe :) Har fått den perioden i månaden så jag tillåter mig att frossa med det jag vill.
Skönt att jag är ledig för första dagen är värst.
Skulle behöva ta tag i att städa. Men får se om jag orkar idag. Kanske inte just nu iallafall. I eftermiddag blir det isåfall. Ska även packa kläderna jag har sålt på fb. Skönt att rensa lite i garderoben.
Funderar på att se någon serie som jag har missat. Många har pratat på True Blood men jag har aldrig sett det.
 

Mätter

Kategori:

Ja nu är jag mätt. Gjorde pizza förut och den blev riktigt god. En cider till det.
Vi testade nya glöggen också. Den med hallon och lakrits smak. Den var riktigt god. Och bra med alkoholfri variant. Annars så blir det blossa 12 från bolaget.
Imorgon är det sista plugg dagen för Richard.

Lite trött

Kategori: Allmänt

Inte mycket sovmorgon idag. Vaknade av larmet på Richards mobil. Kan gissa på att klockan var en sådär halv 8. Somnade om lite lätt och vaknade igen när Richard gick vid nio tiden. Och då gick jag upp.
Har inget planerat idag. Än så har jag bara slappat i soffan och pratat med Johanna på fb. Funderar på att ta ett bad men behöver även dammsuga. Skulle va kul att gå ut ikväll också men jag stannar hemma. Inte så många jag vet som ska ut. Kan va bra att ta en helg hemma också. Bara vila. Nästa helg jobbar jag.
 
Har tittat lite på kläder också. Skulle vilja ha något snyggt när vi ska ut med jobbet på julbord. Men jag hittar inget jag gillar. Har nog blivit kräsen.
 
 

Tårta

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit till min tant och ätit tårta. Hon fyller 94 idag och det ska såklart firas. 
Richard fick sticka iväg på utbildning redan idag. Så nu har jag kommit hem och äter rester från igår. Inte helt fel =)
Ikväll blir det lugnt. Ett bad kanske. Eller en bra film. Får se vad som händer =)
 
 

Så kan det gå

Kategori:

Lyckades mycket bra med rostbiffen tyckte jag. Men gratängen blev sådär. Tyckte jag. Vinet var gott iallafall. Och filmen var bra. Älsklingen var bäst :)
Avslutade med julmust. Så gott. Nu ska vi snart lägga oss.
Natti natti :)

Helg

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat klart för veckan. Känns bra. Richard har haft bilen på verkstaden idag för byte av ruta och lykta. Så efter jobbet åkte vi och hämtade den i Skåre.
Nu håller vi på med tvätten och så fixar jag med maten. Det blir rostbiff med potatisgratäng ikväll. Till det ska vi dricka vin. Ska bli gott. Någon film blir det nog också. Vi kan båda sova länge imorgon så det är lugnt.
Ska fundera på vad jag ska hitta på i helgen när Richard är på utbildning.
 
 

Körv

Kategori: Allmänt

Tänk vad jobbdagen går fort med choklad och tårta i magen. Om någon skulle titta in till oss skulle dom nog fundera hur vi orkar jobba med allt gott som vi äter ;)
Efter jobbet hämtade jag min cykel. Skönt att den blev fixad ordentligt. Bromsen funkar bra igen och jag har en ny baklampa.
Ikväll skulle jag egentligen på Oriflame möte men håller mig hemma istället. Börjar bli förkyld och har frossa. Så jag har nyss tagit ett varmt bad och nu väntar jag på kaffe. Det får bli en kväll i soffan med en varm filt över mig.
Imorgon är det sista jobbdagen innan helgen. Skulle egentligen jobba extra på lördag men jag hoppar över det. Bättre att kurera mig så jag inte blir sjuk. Har inte varit sjuk en endag dag sedan mars. Ända sedan jag träffade Richard har jag bara varit frisk. Ska bli intressant att se hur länge det håller sig så.
 
Idag skulle morfar fyllt 90 år..

Kallt

Kategori:

Hade en jobbig natt med nästan ingen sömn. Gick upp tidigt eftersom jag ändå inte kunde sova. Vad på jobbet vid 6 tiden och fixade med frukost. Det var kallt ute idag men är glad att det inte regnade. Efter jobbet kom Pernilla och lånade datorn en stund. Hennes internet krånglar hemma.
Jag och Richard åkte senare till välsviken för att köpa handskar till oss båda. Passade på att köpa kaffe kapslar också. Sist av allt hämtade vi ett paket till mig med en kappa i. Får se vad jag ska göra med den. Lite för lång o så var den.
Men nu ska jag ta mig ett varmt bad. :)

Väntan

Kategori:

Tiden går så sakta. Väntar på att Richard ska komma hem. Någon timme kvar kan jag tänka mig. Sedan blir det mys i massor :)

Vilken kväll

Kategori:

Igår kom Johanna och hälsade på. Alltid kul att ses. Vi började lite lätt med film och mat. Testade årets glögg från Blossa och den var riktigt god.
Sedan kom vinet fram och bra musik. Mycket prat om allt möjligt och det är så skönt att kunna prata med Johanna om allt.
När vi skulle ner till stan fick vi åka med Goa Pernilla. Snäll hon är.
Det blev att vi hamnade på Harrys. Först var det inte så mycket folk men sedan kom det fler. Mycket dans och skoj. Shit vilken kväll. Det var riktigt kul. Kanske lite för mycket att dricka och det känner jag idag. Nu dröjer det innan jag ska ut och festa igen.
Längtar efter Richard nu men han kommer hem idag :)

Ensam

Kategori: Allmänt

Nu är jag ensam hemma i helgen. Richard har åkt iväg till Mariefred för att umgås med några vänner. Känns tryggt att det inte blir massa festande för dom. Det överlåter jag till mig och Johanna. För imorgon kommer hon hit och det ska bli kul att ses igen.
Men nu ikväll får jag snart besök av en arbetskompis en liten stund. Alltid trevligt =)
Annars blir det lugnt. Det är Tattoomässa i stan i helgen också men vi får väl se om det blir någon tur dit.
 

Dagen

Kategori:

Nu har jag jobbat klart den långa dagen. Kom hem och hade lite mys med darlingen. Vin och vårrullar :)
Nu är det snart dags att sova. Är så trött efter den långa dagen.

Seven

Kategori:

Idag är det 7 månader sedan jag träffade min älskling. Tänk vad tiden går fort. Och jag är mer kär än någonsin. Har verkligen träffat rätt denna gången :)
Idag är det jobb som gäller hela dagen. Tog ett extra pass ikväll men när jag kommer hem så blir det mys.