veroisabel

Mörkt

Kategori:

Jobbar för fullt. Eller ja, en liten paus behövs ibland. Men gillar inte att jobba nu när det är så mörkt ute.
Fick veta att min cykel är klar. Har fått en genomgång inför vintern så allt är ok.
Bromsen krånglade och något mer så lika bra att kolla allt.
Nä nu ska jag jobba lite till innan set blir halloween mys med darling :)

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma i Karlstad igen. Ingen snö här men kallare. Skönt att koppla av en stund innan vi ska lägga oss. Och så har jag sovmorgon imorgon. Underbart det också.
Ska jobba två dagar och så är jag ledig igen. Ska redan söka semester till i December då vi ska åka upp igen.  Då kan vi stanna några dagar =)
 
 

Fixa

Kategori:

Idag ska det hinnas med lite. Just nu ska vinterdäcken på. Efter det blir det en tur till Leksand och ev till Rättvik. Skulle va kul att hinna med Borlänge innan vi ska hem ikväll men vi får väl se hur det blir.

Vinter

Kategori:

Nu är vi i Dalarna och här är det mycket snö. Vägen var inte rolig. Och inga vinterdäck för det var dom vi skulle upp och sätta på. Men Richard körde så försiktigt så det gick bra.

Uppe

Kategori:

Måndag och ledig. Uppe tidigt ändå. Tror det är storm ute. Nu på morgonen har vi varit på balkongen och plockat in lite grejer som fanns där. Nu är det bara möblerna kvar.

Söndag

Kategori:

Gårdagen var trevlig. Richard hade några kompisar här och jag hade Sandra här. Festade lite innan vi drog oss ut. Richard och hans gäng gick till Nöjesfabriken för att kolla på w.a.s.p. Jag och Sandra gick till Harrys för att festa.
Nu är jag och Richard redan uppe och dricker kaffe. Klockan har ändrats också. Hade ingen aning om att det var idag men tur att mobilen ändrar sig själv. Idag blir det lugnt. Har inget planerat. Nästa vecka har jag bara två arbetsdagar och det är skönt.
Längtar till nästa helg när Johanna kommer. Ska bli så kul att ses :)

Grogg

Kategori:

Nu sitter jag i soffan med en grogg. Tittar på två killar som spelar tv-spel :)
Men snart kommer Sandra och håller mig sällskap. När grabbarna ska på konsert så ska jag och Sandra på Harrys och festa. Måste ut och dansa lite ibland också :)
Skål på er :)

Nu så

Kategori:

Nu så är jag ledig i 4 dagar och det ska bli underbart. Imorgon blir det utgång med Sandra. Richard ska iväg på konsert med några vänner men jag ville inte med.
Nu är piazzan snart färdig i ugnen. Ha en bra kväll :)

Snö

Kategori:

Ja nu har det första snön kommit men den blev inte långvarig. Men typiskt att den just kommer när jag jobbar. Orkan blev det också. Så gissa om jag är frusen. Men jag har beställt ett varmt bad, en kall cider och skönt sex när jag kommer hem ;)

Äntligen

Kategori:

Det var skönt att komma ut lite idag. Och när vi sedan var på Konsum så hittade jag saffrans gifflar :) äntligen kommer allt med saffran fram och det är ju så gott. Älskar saffran så mycket. Så nu blir det kaffe med saffrans gifflar :)

Ligga

Kategori:

Ligger i sängen och slappar en stund. Vaknade halv 6 men det var för tidigt att gå upp så jag somnade om.
Idag blir det en tur ner till stan. Richard ska hämta biljetter. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på mer.

Skönt

Kategori:

Äntligen ledig och har nästa jobbpass på torsdag kl 14. Nu ska jag vila. Eller kanske inte idag eftersom tvätten ska fixas ikväll. Men efter det. Då blir det lite vin och film. Och ostbågar :)
Fick mitt andra mobilskal idag. Kan va bra att byta med.

Tisdag

Kategori:

Jobb idag men bara till 14 och imorgon är jag ledig. Ska bli skönt. Inte för att vi har något planerat. Men jag kan va uppe lite längre ikväll. Kanske kan få tummen ur och äntligen färga håret ikväll. Men jag vet hur det blir med det. Säkert mys istället :)

Underbar

Kategori:

Jobbhelgen är över och det gick smidigt. Igår jobbade jag bara till 14 och det var härligt. Fick en mys kväll med älsklingen och det vad härligt. Har ju världens underbaraste kille :)
Idag hade jag sovmorgon och ska jobba kvällen. Hoppas det är uppehåll så jag slipper detta regn.
Här kommer en bild på örhängen som jag har fått av Richard :)

Bara två

Kategori:

Två timmar kvar tills jag kan gå hem. Det har varit ett långt pass idag och det har regnat precis hela dagen. Men jag fick mig ett gott skratt i kväll tack vare min underbara älskling. Han vet hur man ska få mig att skratta ute i regnet :) Längtar hem så jag får lite mys efter denna dagen. Men imorgon är det jobb som gäller igen.

Tänk

Kategori:

Tänk så kär jag är. Det är en sån underbar känsla. Efter flera månader känner jag fortfarande samma.

Stan

Kategori:

Nu har vi varit på stan och det blev lite shopping. Var till knastret och hittade oss några skivor. Jag köpte bara en men Richard fick tag i 5. När vi kom till hemtex så var det 30% på rea priset och jag fick mig en skön onepiece för "bara" 349kr. När vi ändå var på stan så passade jag på att köpa skärmskydd till mobilen. Nu blir det inte så mycket som händer ikväll.

Fredag

Kategori:

Sov länge idag och det var skönt. Fick mitt skydd till mobilen idag också. Så nu kan jag ha med mig den i väskan. Nu sitter vi i soffan och dricker kaffe. Vi ska ner till stan senare en sväng. I helgen är det jobb för mig.

Mys

Kategori:

Myskväll med film och vin med älsklingen ikväll. Hann med och köpa ett skal till min iPhone också. Snart ska vi se film nr 2. Passar bra när det är sånt tråkväder ute.

en till

Kategori: Allmänt

ännu en dag på jobbet. Imorgon är jag ledig och jag längtar. Nu är jag så trött så jag mår illa. Ikväll blir det mys med något gott att äta och en film. Om jag inte somnar Men jag ska lägga mig och vila en stund efter jobbet har jag tänkt. Vill hitta på något till älsklingen och överraska honom med Men vet inte vad. Just nu orkar jag inte tänka heller Men ska väl komma på något. Bara en kul grej för att han är så söt. Han får mig att må så bra.

iPhone

Kategori:

Idag har det varit en bra dag. Har varit till Bergvik med min tant och vi hade mycket trevligt. När jag kom hem hade jag min iPhone att hämta på Konsum. Och det har tagit tid att lära sig den men det ska bli bra. Har gott om tid. Nu är det dags för kvällsmys med älsklingen :)

Wooh hooo

Kategori: Allmänt

Idag har det gått i ett på jobbet. Inte stressigt men det har funnits att göra hela tiden tills jag skulle hem klockan 2. Och ändå tror jag att jag inte blev klar med allt. Men det går att fortsätta med vissa saker en annan dag.
När jag kom hem så åkte jag och Richard på en lite runda. Vi skulle kolla lite på en jacka till honom. Åkte runt och tillslut hittade vi en på Bergvik. Hittade en till mig också. Vill inte ha samma jacka när jag jobbar och privat.
Passade på att köpa en present till Richard också. Han fick egna hårsnoddag för nu snor han mina ha ha...
En snabb tur till Ikea blev det också för inköp av kuddar. Richard köpte 5st och jag 1.  Men han ska ha dom till prydnadskuddar och det blir snyggt när det blir klart. Han har redan fixat en stor som finns i soffan nu. Han är så händig med sånt. Det är inte jag.
Nu håller vi på med tvätten. Ska bli skönt när det är klart.
 
Just ja.. Fick ett sms om att min mobil är påväg just nu. Härligt. Är så nyfiken på hur den är =)
 
 
 

soffan

Kategori: Allmänt

sitter här i soffan på jobbet och tänker på livet.

Ankan

Kategori: Allmänt

Igår blev det utgång. Jag och Richard stack till Glada Ankan där det var tre band som spelade. Först tänkte jag att det blir nog sådär. Men jag hade skitkul. Massa med folk att prata med. Gamla och nya bekanta.
Och Richard hittade också nya bekanta att prata med så han hade också skoj. Två av de tre banden var bra.
Idag har det varit segt. Kom upp ur sängen en sväng men fick lägga mig igen. Tror jag slängde i mig frukosten för snabbt så jag mådde lite dåligt. Men efter en stunds vila så mådde jag bättre igen. Vi gjorde oss iordning och åkte för att handla lite. Blev sugen på tacos så det fixade jag iordning när vi kom hem. En bra film till det blev det också. Nu händer det inte mycket. Tur att jag börjar jobba 16 imorgon så jag får sova länge.
Men resten av veckan blir lite kämpig. Är bara ledig fredag för jag har bytt helg. Men det går.
 

Oj Oj

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och är bakis. Det blev visst två flaskor vin igår. Vi började kvällen med att åka ut till mamma o pappa för att låna en symaskin. Sedan när vi kom hem så öppnade vi första flaskan. Richard sydde medans jag fixade med maten.

vin

Kategori: Allmänt

idag har vi slappat. Jag har tittat på dom sista avsnitten av Vampire Diaries. På eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar. Drack lite kaffe och lånade sedan med symaskinen. Nu ikväll har jag fixat med maten och Richard har sytt. Vin och ostbågar är det också på bordet. Nu är det fredagsmys :)

Ska det eller inte

Kategori: Allmänt

Funderar på om jag börjar bli förkyld eller nåt. Men det verkar inte vilja bryta ut än. Så jag försöker kurera mig så gott det går. Men kommer det så kommer det. Inte mycket att göra åt isåfall.
Ska fortsätta att kurera mig nu när jag är ledig i 3 dagar. Får se om vi ska hitta på något på lördag. Funderar på att gå ut men vi får se hur det blir. Mysigt att va hemma också med lite mys och film. Vin och god mat.
Denna helgen SKA vi färga håret också. Måste göra detta nu. Och så ska jag klippa Richard också. Ta topparna bara.
 
Det växer =)
 

Så skönt

Kategori: Allmänt

Igår åkte vi en sväng till ÖoB efter jobbet. Det var längesedan jag var där. Hittade lite smått o gott. På vägen hem stannade vi till på Maxi. Richade ville köpa Nötcreme. Och så blev det och även Nutella. Känner mig verkligen nyttig ;)  Men det kan vara gott ibland. På kvällen hade vi lite egentid ;) Mys och film.
Nu har jag jobbat klart för dagen och är ledig i 3 dagar. Ska bli så underbart. Vi har inget planerat och det är skönt. Det blir vad det blir. Hämtade ett vin som jag hade beställlt på systemet så det blir nog att vi dricker det kan jag tänka mig. Men annars blir det att slappa och vila =)
 
 
 

Gå och lägg dig

Kategori: Allmänt

Ibland finns det folk man bara inte orkar med. Som tur är händer det inte ofta.
Nu är arbetsdagen gjort och vi ska åka iväg på en tripp. Ska bli skönt att komma iväg. Ska bara slänga i mig lite mat =)
 
 

Tio

Kategori: Allmänt

Vi tog en sväng till Ica på Välsviken under kvällen. Dom hade massor med varor för 10kr. Så vi passade på att handla lite mer. Sånt som ändå går åt. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på regnet som vräker ner ute. Richard sitter vid datorn men jag hoppas han lägger sig snart så jag kan snosa lite på honom innan jag somnar :)

på tiden

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en ordentlig sovmorgon. Sov i 11 timmar. Helt underbart. Jag har varit till frissan idag. Det var på tiden. Tog topparna och tunnade ur lite. Så nu är det inte lika tjockt. Sedan åkte vi och handlade på Maxi. Passade på att lämna in papper om gemensamt Ica konto också som vi ska sätta in pengar på varje månad. Då har vi lite mer koll. Nu är det tvätt på gång i tvättstugan. Och det var massor denna gången. Tur att vi hjälps åt.

Skönt

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från jobbet och jobbhelgen är över för denna gången. Och det har gått bra. Fint väder har det varit också. Så jag är nöjd med helgen. Ska bara bli skönt att vila imorgon. Ska till frissa också. Ska bli underbart.
Har duschat och ska snart slänga in några baugetter i ugnen. Film och mys blir skön avkoppling efter helgen. Och så har jag ju den bästa darlingen också =) Men något vin blir det inte. Ifall jag måste ta värktabletter för ryggen när jag lägger mig. Har haft ont hela dagen idag men jag hoppas det blir bättre snart.
 
 

bortskämd

Kategori: Allmänt

Igår vad det en bra dag på jobbet. Lite kallt på morgonen Men sol hela dagen. Och när jag slutade kl 16 så kom jag hem till nybakat. Och så fick jag pannkakor till middag. Renbäddat var det i sängen också. Helt underbart. Slappade i soffan under kvällen. Nu har jag snart gjort ena delen av den delade tusen.

Nu då...

Kategori: Allmänt

Har inte så mycket att skriva om idag. Är uppe men Richard sover fortfarande. Ska in och väcka honom snart.
Ikväll ska jag jobba igen. Och hela helgen. Hoppas det går fort. Längtar till nästa helg då jag är ledig.
Känns som jag börjar bli förkyld. Kanske är dags för det nu. Men ska kämpa emot i helgen. Ska se om jag hittar något bra på affären ikväll. Något med mycket vitaminer.
 
 

bullar

Kategori: Allmänt

Idag är det visst kanelbullens dag. Men inga bullar köpta här inte. Men det fanns massor när jag kom till jobbet. Undrar när det är pizzans dag eller vinets dag. Skulle se ut på jobbet det :) Var in till konsum en snabbis för att köpa något. Hittade Valio pro kvarg med protein. Det kan ju va bra Tänkte jag. Laktosfri och Allt. Men det gick trögt att få ner. Tjock och mäktig. Men den är säkert nyttig. Ett bra mellanmål för mätt blir man. Nä nu ska jag jobba vidare.

Ändring

Kategori: Allmänt

Nu har vi köpt en byrå på Ikea och monterat ihop den. Flyttade lite på saker i sovrummet och det blev väldigt bra tycker jag. Har även plockat ihop en Ullaredskasse full som ska ner till källaren. Har haft en bra ledig dag. Känner mig redo för att jobba i helgen. Lite trist att inte ha tid att mysa med älsklingen Men får ta igen det helgen efter :) På måndag ska jag till frissan. Längtar.

Ikea

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig och vi ska ta en sväng till Ikea. Där ska vi köpa en byrå och äta lunch. Hittar säkert något mer som alltid. Men det ska bli lite ändring i sovrummet nu.
Bara mysigt att göra saker tillsammans också. Jag och Richard pratade om massa saker igår. Dels att vi fortfarande är nykära efter ett halvår. Det har nog inte någon av oss varit förut. Inte så sov vi är nu. Jag blir ju kär varje gång jag ser honom typ =) Härlig känsla. Och han är sån som person att man kan inte annat än att bara var kär i honom. Han har det där som jag har saknat hos en kille. Och det märks på honom att han också är kär =)
Skiter i om det är tråkigt för er att läsa men det är så jag känner =)
 

Regn

Kategori: Allmänt

Skit vad det har regnat idag. Hade med mig en ny tjej idag som har börjat jobba hos oss. Och vi var genomblöta efter ett par timmar. Inte skönt alls. Men vi hade roligt iallafall när vi jobbade och det känns bra att hon har börjat jobb hos oss. En folkrace tjej så vi lär ju ses där också.
Här kommer en bild på det jag och Richard köpte igår =)
 
Denna ska sitta över tv:n och det kommer att bli snyggt.
Imorgon är jag ledig och det är gött. Så ska vi till Ikea och köpa en till svart byrå. Men först är det sovmorgon. Kan tänka mig att det inte blir så tidigt i säng ikväll. Kan bli så när man har en yngre kille ;)
Ha ha nä skojade bara... eller?  ;)  Ska iallafall jobba hela helgen så vi har lite helg nu istället.
 
 

sex

Kategori: Allmänt

Idag firar jag och älsklingen 6 månader tillsammans. Och det har varit 6 underbara månader också. Blir bara mer och mer kär för varje dag. Har aldrig träffat någon som är så go som Richard är. Och så lugn. Han passar mig så bra. Jag är så lycklig med honom och det är så härligt att bo tillsammans. Idag var vi och köpte en gemensam present till oss.