veroisabel

Blommor

Kategori:

Idag gick det snabbt på jobbet. Kanske för att man visste att man var ledig sedan.
Innan jag åkte hem så gick jag in till Konsum och köpte "blommor" till min darling. Och så köpte jag pizza till oss. Det är inte ofta vi äter det längre.
Imorgon är jag ledig och funderar på att ta en tur ner till stan. Det var ett tag sedan nu.

Segt

Kategori:

Nu går tiden sakta. Men lite hopp är det när solen tittar fram på dagarna.
På fredag är jag ledig och det ska bli skönt.
Är så trött hela tiden och det känns inte bra. Hoppas det blir bättre.

Inte bra

Kategori:

Tänk att det ska va så att man går och är orolig på jobbet när någon ringer och är sjuk. För det är så svårt att få tag i vikarier som kan jobba samma dag. Så oftast blir det ordinarie personal som blir beordrad att jobba. Och så var det idag. Men som tur var behövde jag inte stanna kvar. J tog det och bytte med en annan dag. Det tyckte jag var bra eftersom han är ledig imorgon också. Så jag köpte en semla till honom för det vet jag att han gillar :)
Passade på att köpa semla till mig och Richard också. Hittade laktosfri semla här nere på bageriet och det är ju jättebra.
Köpte kapslar till den nya kaffemaskinen också så ikväll blir det varm center choklad.

Hem

Kategori:

Det har gått bra att jobba ikväll. Värken försvann lite men inte helt.
Nu vill jag bara hem till älsklingen. Är fortfarande lika kär som när vi träffades. Känns helt underbart :)

Ont

Kategori:

Ska snart iväg och jobba men vet inte hur det ska gå. Har så ont i ryggen idag. Inget jag brukar ha så det är ovant. Får hoppas det går över.

Måndag

Kategori:

Igår kväll kom det massor med snö man visste inte vad som skulle vänta när man vaknade idag. Men det har redan börjat smälta. Får hoppas all snö försvinner snart. Skulle va skönt.
Ikväll är det jobb som gäller.
Längtar till nästa vecka :)

Mat i massor

Kategori:

Idag var vi bortbjudna på kalas. Och där fick vi massa mat. Filippinsk mat och gott var det. Sedan blev det efterrätt. Olika tårtor. Det gick inte att smaka på alla. Riktigt trevligt var det. Fick med oss mat och tårta hem för det blev så mycket över.
När vi kom hem så la jag mig och vilade en stund. Måste vila på dagen för att kunna sova på natten. Låter kanske konstigt.
Imorgon jobbar jag kvällen. Hoppas det slutar snöa tills dess.

Just ja

Kategori:

Jag kommer snart att byta blogg. Är nu seriöst trött på att det finns folk som inte kan acceptera att jag vill vara ifred. Tycker att det borde vara slut någon gång. Vill inte behöva ha lösenord bara för två personer inte kan respektera andra.
Så den som vill ha nya adressen sedan kan skriva till mig här eller på fb. Kommer att skicka ut till dom vänner som jag vet läser.
Nu tycker jag att det får vara bra.

Natten

Kategori:

Har sovit väldigt dåligt inatt. Har såna perioder ibland. Somnade vid 7 tiden imorse och har nyss vaknat.
Idag ska vi iväg och äta lunch som vi blir bjudna på. Ska bli gött.
Annars blir det att städa lite när vi kommer hem.

Fika

Kategori:

Idag har vi varit till min kusin och fikat. Vi köpte med morotskaka och chokladkakor. Visste att min kusin och hennes kille går på lchf men vi och barnen kunde ju få äta gott :). Och jag hade sagt att hi skulle köpa med så det visste dom.
Så söt den nya lilla hunden var. En Jack Russell som var så go så.

Nu ikväll har vi ätit gott. Hittade en fin bit fransyska på Ica så det har vi ätit. Köpte även en burk Fanta Grape som är så god. Nu tittar vi på film innan hockeyn börjar.

Sköna lördag

Kategori:

Igår var det mys med film. Började se en film som inte alls var bra. Men vi bytte till en bättre :) Osthjärtan och saft till det.
Idag var det sovmorgon. Men snart är det dags att göra sig iordning. Vi ska ut till min kusin och fika idag. Det är alltid kul att ses. Och dom har en ny liten hund som vi inte har träffat än.
Funderar på vad vi ska äta för gott ikväll. Igår var jag sugen på grillat. Ska fundera ut något under dagen.

Trött på ...

Kategori:

Nu har jag missat samtal från jobbet igen. Det händer varje gång jag ska vara ledig helgen. Jobbade hela förra helgen. Skulle inte säga något om det hände någongång ibland men nu har det hänt varje gång jag är ledig helg. Det är väldigt stressande när man vet att det fattas folk. Men jag ska sluta tänka på det. Som tur är kan jag stänga av den mobilen och använda den privata.
Nu ska jag bara koppla av i helgen och vara ledig.

Frukostar

Kategori:

Vaknade tidigt idag. Gick upp och åt lite frukost men la mig sedan igen. Nu har jag ätit frukost nummer två. Kaffe och hård macka :)
Sedan blir det att betala räkningar innan vi ska iväg och storhandla.

Kall vecka

Kategori:

Ja denna veckan har varit kylig. Men det har gått bra att jobba ändå. Nu är jag ledig i tre dagar och det ska bli skönt.
Imorgon blir det storhandling. Får se vad mer vi ska göra i helgen. Vet att på söndag är vi bjudna på mat. Funderar på om vi ska en sväng till kusinen på lördag.
Men imorgon blir det mys :)

Vaken

Kategori:

Idag vaknade jag tidigt. Och såg att det är minus 18 grader ute. Hoppas verkligen det hinner ändras till ikväll när jag ska ut och jobba. Bara att ta på sig extra med kläder.
Igår när jag kom hem från jobbet överraskade älsklingen med cheddarpopcorn :) Han tyckte jag behövde det när jag hade varit ute och jobbat. Gullig han är :)

Sömnig

Kategori:

Har haft en natt med vakentimmar. Jobbigt. Men tur att jag inte behövde upp tidigt. Gick upp och åt lite frukost. La mig sedan en stund igen. Men nu har jag fått i mig lite kaffe och ska snart ta en dusch. Kanske vaknar till då. Jobbar bara tre dagar denna veckan och det är skönt. Bara en dag som jag måste upp tidigt och jobba.
Såg att det är kallt ute idag. Minus 10 grader just nu och strålande solsken.
Tänk om det kunde va plus 10 grader och sol istället. Längtar.

Ledig dag

Kategori:

Det var skönt med en sovmorgon.
Har inte gjort så mycket idag. Tvättat men det var allt. Skönt att inte ha massa måsten varje gång man är ledig.
Nu ikväll har vi sett filmen Frankenweenie och den var ok. Svart/vit animerad film av Tim Burton.
Imorgon jobbar jag kvällen så det är ännu en sovmorgon. Inte för att jag sover så väldigt länge men skönt att slippa väckarklockan ibland.

Trötter

Kategori:

Nu är jobbhelgen över för denna gången. Och nu är jag riktigt trött. Ska bli skönt att sova imorgon. Även om helgen gick smidig så är det långa pass och jobbigt att gå upp 5.30 på morgonen.
Nästa vecka händer det inte så mycket. Ska fixa prover som dom vill ha i Torsby för kontroll.

Inte kallt

Kategori: Allmänt

Nä det har inte varit kallt idag. Det har varit jävligt kallt. Men bara att pälsa på sig och jobba på. Och bra gick det.
Vilade en stund efter jobbet och imorgon är det sista dagen för helgen.
Ikväll är det hockeykväll men inte för mig. Älsklingen ska titta på lite NHL och då ska jag greja med annat. Ska ändå inte vara uppe så länge. Jag har verkligen inget emot att han tittar på hockey när det är på tv. Det är ju enbart på vintertid och endel matcher kan vara intressanta. Och så städade han köket idag så det är lugnt ;)
Nu längtar jag så mycket till våren. Ska bli skönt när vintern är över.
 

Soliga dag

Kategori:

Hade sovmorgon och vaknade till solsken. Frukost med kaffe var ett måste.
Ska jobba ikväll och resten av helgen och jag hoppas den är över snabbt.

Utbildning

Kategori:

Idag har jag varit på Kommunals utbildning. Vi började med frukostbuffe. Det hade man inte räknat med. Men sedan drog det igång. Mycket bra information och det var intressant.
Sedan var det dags för lunch och det var också buffé. Men jag åt laxfilé med varm potatissallad och det var underbart gott. Efterrätt på det också :)
Eftermiddagen bestod av grupparbete och så fikabuffe. Kändes som man rullade fram när man skulle hem. Men en mycket givande utbildning och fler dagar blir det. I morgon ska jag ringa och anmäla mig för resterande utbildningsdagar.
Imorgon har jag sovmorgon och det ska bli skönt :)

Tur

Kategori:

Nu har vi tagit en sväng med bilen. Slutade med ett besök hos mamma o pappa där vi bjöd på pizza.
Nu blir det tv en stund :)

Semla

Kategori:

Sov mycket bättre inatt. På förmiddagen idag har jag varit på jobbet och grejat med mappar.
Fika med kaffe och semla när jag kom hem. Känns bra att kunna äta det ibland utan att behöva tänka på vikten. För det går inte upp av det ändå :) Och Richard kan äta vad som helst och hur mycket som helst utan att gå upp.
Tvätt ikväll men jag funderar på om det är någon idé. Är knappt något att tvätta. Kanske ska ta det på måndag så helgens arbetskläder kommer med.
Får bli en sväng med bilen idag :)

Kanin

Kategori:

Tror jag hade en duracellkanin i huvudet inatt. Hade så svårt att sova. Ingen höjdare när det blir så. Var på jobbet en sväng i eftermiddag och var med på skyddsrond som ska göras varje år.
På torsdag ska jag på utbildning för att bli skyddsombud. Det ska bli intressant.
Nu är älsklingen hemma från innebandyn och jag har gjort en smoothie till honom som är nyttig med extra protein.
Själv så ska jag göra lite gurkvatten ikväll. Eller kanske citronvatten. Så starka drycker håller jag mig till :)

Ha ha

Kategori:

Oj vad kul att det finns folk som är avundsjuk på att jag har det bra och är lycklig. Helt underbart. Men att dessa inte kan skaffa ett eget liv är ju tragiskt.
Utan måste istället sitta och läsa om mitt liv som är så intressant.

Nu ska jag iväg och fika med en go vän. Härligt att ha vänner :)

Söndag

Kategori:

Upp tidigt till jobbet idag. Frukost med mina goa arbetskamrater :)
Och en helt ok dag på jobbet.
Men det fick bli en vila efter jobbet innan jag fixade middag. Fläskfilé :) Alltid gott.
Senare ikväll blir det nog någon film och mys :)

Baka

Kategori:

Det blev en film efter frukosten. Breaking Wind. Parodi på Twilight filmerna. Den var sådär men ok :)
Efter det var det något program om dinosaurier på tv som Richard ville se. Då passade jag på att baka lite. Först blev det kladdkaka i muffinsformar. Sedan muffins. Det hade jag aldrig gjort förut så dom blev sådär. Hade lite för mycket smet i formarna bara. Tänkte inte på att dom blev större. Men nästa gång så vet jag. Goda blev dom iallafall även om dom blev lite udda :)
Jag vilade en stund på eftermiddagen och när jag kom upp hade Richard diskat efter jag hade stökat i köket. Så snällt.
Funderar på om det är någon bra film ikväll. Ska upp och jobba imorgon så det får inte bli sent.

Jobbig

Kategori:

Det har varit en jobbig natt. Vaknat flera gånger med ryggont. Hoppas det bara var tillfälligt.

Mys

Kategori:

I eftermiddags var vi till Bergvik och shoppade lite. Fick mig två nagellack billigt och så köpte jag mer vitaminer för det är ju alltid bra.
Handlade på Maxi innan vi åkte hem. Det fick bli tacos ikväll och det var riktigt gott. Till det blev det vin som jag köpte på Ica. Men det var sådär så det fick bli cider istället.
Vi såg Hotell Transylvania och den var riktigt rolig. Nu är det nog dags för mig att sova. Jag brukar inte vara uppe såhär länge :)

Härligt

Kategori:

Inatt har jag sovit bra. Vaknade bara en gång och kunde somna om snabbt.
Och det var underbart med sovmorgon.
Kaffe och rostad macka fick det bli till frukost. Inte så nyttigt men det var gott.
Vi ska ta en tur till Bergvik idag. Skönt att komma ut lite :) Måste ändå handla.

Tvättis

Kategori:

Snart ska vi ner till tvättstugan. Fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt på bara två personer. Men det går snabbt iallafall.
Har börjat med maten också så vi kan äta när vi kommer upp kycklingwok med nudlar och vårrullar. Funderar på att gå till Thaibussen imorgon när den kommer och köpa på lite gott. Ska göra egna vårrullar någon dag.
Nu ska jag vara ledig två dagar. Jobbar söndag och ledig måndag. Jobbar tisdag och ledig onsdag. Känns bra innan jobbhelgen.

Tackar :)

Kategori: Allmänt

Idag gick det lite lättare att jobba. Men när jag kom hem var jag trött. Så det var bara att lägga mig och vila en stund. Och när jag kom upp så hade Richard köpt cheddarpopcorn till mig :) Han vet vad jag behöver.
Ska bli skönt att va ledig fredag och lördag. Då ska jag sova länge om jag kan. Och så ska vi plocka ner dom sista julsakerna till källaren.
Fick brev från min läkare idag som skrev att proverna var bra som jag tog förra veckan inför tvåårs kontrollen. Det är ju bra så det är bara att fortsätta som vanligt. Det tråkiga är ju att hon ringer nog inte imorgon som var tänkt. Jag hade behövt prata med henne lite. Men får skicka ett mail med frågor jag har. Det brukar hon svara på =)
 

Längtar

Kategori:

Åh vad jag längtar efter mer popcorn. Öppnade Richards påse med chips men det var inte samma sak alls så dom får han behålla.
Det blev lite stressigt idag på jobbet men jag hoppas det blir bättre imorgon.
Skulle få pannkakor efter jobbet men fick plättar istället. Nästan godare :)
Nu har jag vilat en stund och väntar på att Richard ska komma hem från innebandyn.
Funderar på film ikväll :)

Popcorn

Kategori:

Sitter i soffan och äter cheddarpopcorn. Det är så vansinnigt gott.
Är lite irriterad på att det finns folk som tror alla är lika. Det går inte att jämföra folk för ingen är lika.

Söndag

Kategori:

Idag är jag lite piggare. Har haft en bra natt så jag är utvilad. Ska snart fixa till middag. Blodpudding. Kanske inte den lyxigaste maten men bra med järn.
Någon dag ska jag kolla i garderoben och se vad jag kan rensa ut. Ska även kolla i källaren vad som är kvar av det jag inte har gjort mig av med. Det ska säljas och slängas nu innan våren. Så det nya får plats :)

Lösen

Kategori:

Nu tar jag bort lösenordet till bloggen. Om dessa två nu är så intresserade av mitt liv så får dom väl vara det. Jag får väl känna mig smickrad att jag är så älskad :) För varför varför annars läser just dom min blogg?

Nu har jag ätit min frukost. Försöker med lite nyttigare. Yoghurt med en halv banan och müsli.
Det blev inte något städa igår så det får bli idag istället. Ska plocka upp tvätten också.

Ledig

Kategori:

Idag hade jag sovmorgon och det var skönt. Hade tänkt att städa idag med vi åkte ut en sväng. Åkte först och hälsade på mamma på jobbet. Sedan blev det Ikea. Jag behövde en ny kudde för den jag har är med fjädrar som sticker mig. Vi passade på att äta där också
Handlade lite på Coop också. Det första Richard hittade där var en hockeytröja han bara skulle ha. Nu var den mycket billigare än innan.
Jag behövde köpa lite frukt och nötter till mig. Måste få i mig mer sånt.
Sista stoppet var på Konsum hemma för att hämta ett paket jag inte visste vad det var. Och det visade sig vara tre lådor kaffekapslar till maskinen hemma. Jag hade tydligen vunnit dom i adventskalendern på fb :)
Nu ikväll har vi mys i tvättstuga ;) men det måste göras det också :)

Hockey

Kategori: Allmänt

Idag var det hockey på tv. Sverige spelade och gick till final. 
Och på kvällen vad det Färjestad som spelade mot HV71. Tyvärr förlorade FBK på straffar men dom spelade bättre. 
Nu snittet jag i soffan med en stor kopp te. Ska bli skönt med sovmorgon i morgon :)
 

Märkligt

Kategori:

Upptäckte att jag har gått ner ett kilo efter jul och nyår. Lite märkligt eftersom jag har ätit mer än vanligt. Men det kanske vänder. Vem vet.
Har varit och tagit prover på morgonen idag inför 2 års kontrollen hos min läkare. Har inte fått något från Torsby men jag kommer inte ihåg om dom ska ha någon 2 års kontroll. Nästa vecka får jag veta svaret på hur det ser ut.

1a januari 2013

Kategori:

Idag är det 9 månader med älsklingen. Tänk vad tiden går fort :)