veroisabel

Home

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag och D till Karlstad. Passade på att handla lite också så jag har lite mat i kylen.
Hittade mig 2 bh på Kappahl också. Alla kostar just nu 99kr styck och jag hade även 100kr att handla för där. Så billigt blev det =)




Nu är jag ensam igen och har nyss tittat på Breaking Dawn. Måste säga att dom första filmerna var bättre. Men det är bara att vänta på den sista nu då.
Ikväll blir det jobb. Skönt att börja med några timmar bara.

Många mil

Kategori: Allmänt

I torsdags började vi med att åka in till Örebro stad. Där var det marknad i hela stan. Kallt och mysigt. Hittade mig det jag brukar köpa på marknader. Strumpor. Tycker man får fler för 100kr för varje år. Nu fick jag 14 par.
Hittade mig handskar också. Ordentliga som jag ska ha när jag jobbar. Lite godis blev det också.
Efter det packade vi bilen och började åka ner mot Skåne. På vägen hämtade vi upp Davids bror och hans fru. Vi åkte i samma bil ner. Det var en lång resa ner men det gick bra.
Vi var nere på Davids morfars begravning. Så det var ett ledsamt möte. Allt gick bra och det kändes bra när fredagen var förbi.
Jag hade turen att bli av med kartonger till mitt ex också. Ds far åkte förbi med dom för det var inte långt mellan. Skönt att bli av med det.

Lika lång väg att åka hem på lördagen. Men vi stannade i Jönköping på A6. Stort köpcentrum med massa folk.
På kvällen när vi var hemma slappade vi i soffan till en film.
Och söndagen var lugn den också. Åkte en sväng och handlade lite. Sedan såg vi Italian Job och den är lika bra varje gång.

Nu ska jag avsluta min frukost och plocka ihop mina saker. Det bär av hem till Karlstad idag. Och imorgon är det dags att börja jobba igen. Men bara för några dagar.


Morgon

Kategori: Allmänt

Har haft en hemsk natt. Vaknat flera gånger av kramp i benen. Har fått gått upp och stå tills det har släppt. Undrar om det är vätskebrist eller om det är sängen som är för hård. Så jag känner mig bara gråtfärdig idag.
Ska göra mig iordning nu . Hoppas jag känner mig bättre under dagen. En cola så kankse det blir bra.

Jobba lite

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat klart för denna veckan. Känns konstigt men lite skönt. Ska inte göra något trevligt när jag är ledig men skönt att slippa jobbet ett litet tag.
Nu ska jag snart till affären och hämta Oriflamelådan som väntar på mig där. Det blev en liten beställning denna gången och ska se om jag kan åka ut med den redan ikväll.
Funderar på vad jag ska göra till mat idag också. Funderar på spagetti och köttfärssås. Då kan jag frysa ner det som blir för mycket. Alltid bra med matlådor.

500 eller nåt

Kategori: Allmänt

I helgen har vi varit nere hos Davids bror och famlij. Det var kalas för deras mamma Gunilla. Och det var trevligt.
Vi beställde massa kinamat som vi mumsade i oss. Och tårta. Kan säga att det blev kanske lite för mycket av det goda.
På kvällen när Ds föräldrar hade åkt satt vi andra och spelade spel och drack lite vin. Och det blev visst lite för mycket vin för mig. Det värsta är att jag har inget minne av vad jag har sagt under kvällen alls. Tydligen ska det ha varit lite privata saker.
Jag har aldrig varit med om detta. Och jag har aldrig haft minnesluckor tidigare. Undrar vart min spärr tog vägen som har alltid har annars.


Idag åkte jag hem från Örebro. Orkade inte på nästa buss när jag kom in till stan så jag gick istället. Tittade in på Hemtex och där var det rea på rean. Så kuddar och dukar blev det. Tänkte gena genom Mitt i City. Och där råkade jag titta in på Mansion. Givetvis var det rea på den parfymen jag ville ha också. Donna Karen Golden Delicious.


Tog sedan bussen hem och gick av vid bageriet. En semla följde med hem därifrån. Den första på två år. Förra året fick jag inte äta någon pga op.

Men så lätt gick det att göra av med 500kr bara på vägen hem från busstationen.

Nu ska jag snart jobba.

Mätt

Kategori: Allmänt

Nu är jag mätt efter att ha ätit revbenspjäll. Men gott är det iallafall.
Idag har vi varit till Marieberg och kollat lite. Jag har inte minskat min klocka än. Tyckte det var för dyrt för att göra det. 95kr skulle dom ha på Ur & Penn men det ger jag inte. Tänk då att den klockan som jag köpte där har jag ändrat storlek på 3 gånger redan. Men det är gratis då jag har köpt den där.
Fyndade på Gina Tricot idag också. Fick mig en tröja för 100kr. En jacka för 100kr och ett neglige för 19kr.

Och på Body Shop var det ta 3 betala för 2 på rea prdukterna. Jag köpte 2 Papaya Body butter och en ögonskugga. Tydligen finns inte papayan kvar i sortimentet. Den som luktar godast också.

Annan färg på ögonskuggan än den som visas här.

Så jag är nöjd med dagen idag. Nu blir det nog soffan snart och en film när Mini sover.

Örebro

Kategori: Allmänt

Ja nu är jag i Örebro igen. Åkte i går eftermiddag. Och det var skönt att komma hit igen. Känns nästan som man har två hem nu.
Och det var skönt att sova länge. Sover inte så bra på nätterna nu men hoppas bara att det är en period som går över.
Vaknade i morse med besök av fröken röd. Och glad över att jag inte kände av det alls denna gången. Vet att dom senaste gångerna har jag mått dåligt och haft välditg ont. Men inte nu =)

Nu ska jag göra mig iordning så jag är klar när D kommer hem vid 12. Sedan ska vi åka ut till Marieberg och kolla lite =)


Klocka

Kategori: Allmänt

Nu har min Pilgrimklocka kommit. Och den var jättefin. Givetvis för stor men det går att ändra =)



Sova

Kategori: Allmänt

Det var underbart att sova länge idag. Nu ska jag börja plocka iordning här och packa ner det som jag ska ta med till älsklingen. Åker dit i eftermiddag =)
Nu har jag sett klart alla avsnitt av Vampire Diaries som jag har. Hoppas på att kunna se ett till hos David imorgon.

Finns inte mycket mer att skriva om just nu...

Jobb.

Kategori: Allmänt

Idag har det gått bra på jobbet. Det enda som har hänt är att jag ska jobba ikväll också. Men då blir jag ledig imorgon istället. Och jag känner att jag kan behöva sova ut då. Men just nu känner jag mig speedad. Fattar inte hur det kan va så.

6

Kategori: Allmänt

Är skittrött idag efter jobbet. Har sovit dåligt och haft stressigt på jobbet. Snart ska jag ner och tvätta också.
Vill ta ett bad men är rädd att jag somnar då bara. Får titta på fler avsnitt av Vampire Diaries så jag håller mig vaken =)




Helgen som gick

Kategori: Allmänt

I lördags gjorde vi inte mycket. Var hemma på dagen. Spelade lite yatzy och tog det lugnt. David gjorde lasagne till mig så jag kunde frysa flera matlådor. Sedan på kvällen jobbade jag. Och när jag kom hem hade älsklingen gjort iordning rostbiff och potatisgratäng. Det är så gott. Men rödvin till det =)
Jag hade även fått för mig att sälja sängramen så den blev såld under dagen till Emilia =)

På söndagen hade vi mycket att göra. Vi skulle åka till Byggmax och köpa en spånskiva som jag skulle ha vid sängen. Sedan skulle vi till mina föräldrar och lämna datorn som var lagad. Jag passade på att få med mig lite kläder hem från mammas garderob. Och David fick den stora räkbåten.


Mina väskor kom i helgen också. Och jag är så nöjd med dom. Såg idag att dom redan är slutsålda.



På söndag kväll åkte vi till Ikea för att köpa det sista till sängen. Så när vi kom hem grejade vi med att klä spånskivan med tyg så den blev snygg. Nu fattas det bara kuddar som jag ska fixa med som ska sitta fast på skivan. Det blir säkert bra när det blir klart =)
Och en ny taklampa har jag i sovrummet också. Den är jag också nöjd med.
Nu ska jag bara fundera på hur jag vill ha möblerna där inne också =)

Men nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och fikat jag fick av grannen när jag kom hem från jobbet.


Mys

Kategori: Allmänt

Idag kom D till mig. Och vi åkte till stan direkt. Kollade runt lite och några fynd gjorde vi. Jag hittade ett par söta Pilgrims örhängen för halva priset. Och så hade vi båda presentkort på Cervera från Wrap i mobilen så vi la ihop dom till en Line glas.
Sedan åkte vi till Ikea för att shoppa lite till. Köpte mig en ny lampa till sovrummet. Och så träffade jag Linda på jobbet som bjöd på korv =)
Vi slutade med lite shopping på Bergvik. Hade även presentkort på Stadium .
g sova snart =)

Sorgligt

Kategori: Allmänt

Igår gick Ds morfar bort. En sorglig dag för jag vet hur det känns. Och jag kunde inte göra mer än att bara finnas här.

Idag har jag suttit med papper och mappar på jobbet. Nästan hela dagen. Och övertid blev det. Ska sitta med papper imorgon också. Men då kan jag inte jobba över något.

Orkar inte

Kategori: Allmänt

Orkar inte blogga idag....

Frost

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått mycket gjort. Jag har frostat ur frysen samtidigt som jag har tvättat.
Passade på med frysen nu när det är minusgrader ute. Kan aldrig veta hur länge det är det. Och givetvis började det snöa också. Så när allt skulle in igen så var maten täckt med snö.
Ja ja det blev gjort iallafall. Nu vet jag vad jag har i frysen och vad jag behöver köpa hem.
Nu är det nog dags att sova lite så jag orkar jobba imorgon.

Dolce Gusto

Kategori: Allmänt

Nu har mitt kaffe äntligen kommit och jag har hämtat det. Så nu sitter jag med en kopp av Dolce Gustos Latte Macchiato. Köpte 10 kartonger av olika smaker. Så nu har jag ett tag. Fick en mugg på köpet också. Det är bra så jag ka ta med till jobbet =)
Rekommenderar verkligen Dolce Gusto och att beställa från deras hemsida är så enkelt och man får leveransen snabbt.


Och min sköldpadda har jag så kär =)



Hotell

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort en bokning hos Hotell Örgryte. Man ska få gratis övernattning mot att man bloggar om hotellet.
Jag bloggar gärna om det och jag har bott på flera hotell i Göteborg så det ska bli intressant.

Här hittar du deras hemsida
http://www.hotelorgryte.se/index.htm

Varför?

Kategori: Allmänt

Sitter och funderar på varför jag inte blir frisk. Är genomförkyld och astman blir värre. Men det är bara att bita ihop för imorgon ska jag jobba. Hur det nu ska gå.
Idag ska jag inte göra mycket. Ska ta mig ut lite senare och hämta paket. Har spårat mitt kaffe och det ska vara på Ica idag =)  Måste ändå ut med soporna efter helgen.  Och ikväll ska jag tvätta. Det får jag bara inte glömma denna gången för jag har hur mycket som hellst.




Stryka

Kategori: Allmänt

Ja denna dagen kan man dagen kan man lätt stryka. Har inte varit någon bra dag alls...

Sent

Kategori: Allmänt

Var uppe sent igår. Tittade på en film som slutade sent. Men orkade inte ens se klart den.
Hade lite jobbigt med hostan och astman igår så därför var jag uppe lite längre tills det lugnade sig lite.
Sedan blev det att jag spelade lite Wordfeud i sängen. Kul när det är fler som är uppe sent.

Vaknade några gånger som vanligt under natten men fick sova länge idag. Och såg att snön som kom igår ligger kvar. Det kom inte mycket som tur är och detta räcker.
Har hunnit med två koppar kaffe nu. Funderar på vad jag ska göra för mat idag. Vet inte riktigt vad jag har hemma men det finns säkert något att välja på. Kyckling och pasta skulle va gott =) Ska kolla på det.

Vänner

Kategori: Allmänt

Trevligt det är att prata med gamla vänner ibland. Man kanske inte täffas så ofta längre men när man pratar så känns det som man sågs igår. Och det är alltid kul att prata minnen. Ibland behöver man prata av sig också och då kan det va trevligt med en gammal vän som känner en och vet hur man tänker.
Så även om jag inte har så många vänner att umgås med på dagarna så finns ändå dom gamla vännerna kvar vart dom än bor. Och visst blir man glad när någon av dom ringer bara sådär ibland =)

Nu ska jag avsluta kvällen med te, en film och kanske Wordfeud. Om någon vill spela med mig.

Mobilen

Kategori: Allmänt

Nu har jag uppdaterat min mobil så jag också kan ha dom flesta appar =)
Känns bra. Behöver inte känna mig utanför. Och behöver inte köpa ny mobil heller. Denna har jag ju egentligen bara i jobbet men eftersom min Nokia inte kan ha appar så använder jag denna för det.


Igen =(

Kategori: Allmänt

Har börjat hosta igen. Riktigt mycket. Så jag är hemma från jobbet i helgen för att se om det blir bättre.
Det var nog dumt att jobba igår men sånt kan man ju inte veta. Kändes bra igår.
Så idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Se några filmer kanske.

Mys

Kategori: Allmänt

Det blir lite vitt vin ikväll. Och kex med skagenröra, brieost och gravad lax =) Mums.
Ska titta på Twilight - New Moon som går på tv om en stund. Den bra fredagkväll tycker jag =)

Jobb idag

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat ett kort pass. Och det var skönt att komma igång.
Efter jobbet åkte jag och Alice ner till stan för att kolla lite på kläder. Och det är ju rea så man hittar alltid något.
Denna hittade jag till Mini på Stadium.

Och på Vila hittade jag en klänning till mig.


På Gina Tricot fanns en kofta som jag gillade och hittade ett skärp till också.


Och på Indiska fanns detta söta hjärtan som jag ska ha som fruktskål eller nåt.


Allt var på rea så det blev inte så dyrt. Och det är skönt att jag kan köpa vad jag vill för mina egna pengar.

Ikväll ska jag ha fredagsmys med lite chips. Imorgon är det upp och jobba igen.


Underbart

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit till frissan och fått ordning på håret. Det känns helt underbart.


Har beställt Tigi produkt också för den jag har börjar ta slut. Och det blev billigare att beställa när det var fraktfritt.
Sånt gillar jag.


Imorogn ska jag jobba igen. Slutar tidigt så jag kanske tar mig en sväng ner till stan efter.
Får se hur jag mår. Ska jobba hela helgen. Och nästa vecka ska jag ta mig till gymmet hade jag tänkt :)

Igen då

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag använda denna bloggen igen. Här är det meningen att jag ska skriva om allt.
Den andra är bara till för livet efter op.
Nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan gå till frissan. Ska bli så härligt att få komma iväg. Det var nog i somras jag var iväg sist.
Tar en bild på hur det blev när jag är klar =)