veroisabel

Äntligen

Kategori: Allmänt

Igår var det jobb på kvällen. Skulle sluta 21 enligt schemat. Men det stod det inte i boken. Nä där stod det 22. Och eftersom ingen annan stannade så var jag tvungen till det. Men då gick jag hem kl 13 idag. En timme tidigare. Sjöblöt var jag också när jag kom hem. Så det var bara till att byta om till varma kläder. Jag får ta på mig varmt så jag inte fryser på bussen också. Hellre att det är för varmt så man kan ta av sig något plagg än att det är för kallt.
Nu har jag packat och diskat. Ska dammsuga lite också så det är ok när vi kommer hem. Ska se vad jag kan äta för något också. Vill inte dricka mer kaffe för det är ingen höjdare att gå på toa på bussen.
Ikväll blir det mys i lillstugan. Det kan ni räkna med =)
 
 Just ja. Hämtade paketet från eleven och är jättenöjd med ögonskuggan.

Tidig

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag tidigt. Har sovmorgon men gick upp ändå. LIka bra det. Och så ska jag börja tidigare på jobbet också. Ska fixa med lite innan.
Idag fyller svärmor år. Hela 55år. Hon är lika gammal som min mamma. Till helgen blir det nog att vi firar henne innan vi åker ner till Karlstad.

Nu du

Kategori: Allmänt

Har jobbat kvällen och nu börjar det bli kallt ute. Det regnade också och det var inte skönt. Får börja ta varmare kläder på sig nu. Hösten är på ingång. Men jag gillar hösten när man kan ha stickade tröjor och mysa med tända ljus.
Nu är det inte länge kvar tills jag ska åka till älsklingen. Och så ska jag passa på att hämta ett par skor som jag har köpt på fb. Bra att hämta direkt istället för att skicka. Och dom var ju så snygga och billiga.
Men sedan får det vara bra med skor. Kan eventuellt behöva några nya varma jobbskor till vintern men det blir så. Ska se över hur det ser ut med det.
 

 
 

Annat

Kategori: Allmänt

Nu har jag letat men hittade inte just den ögonskuggan. Men det blev en annan jag hittade.
Den blev den svarta med guld i. Hoppas den är fin. Känner till märket sedan tidigare så jag vet att det är bra.
Och så passade jag på att beställa parfym som jag vill ha också. Moschino Pink Bouquet. Den är så god. Och den var billigare nu också. Men finns inte överallt att köpa än.
Ikväll är det jobb men innan det hade jag tänkt att plocka lite. In med tvätten och kanske packa ner lite jag ska ha med när jag åker upp till Richard. Det finns alltid något att göra :)
 

Letar

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och letar efter en ögonskugga som inte finns. Stabilt kanske ;)
Men jag vill ju hitta den. Men den finns ju ingenstans att hitta. Skit också. Den enda bilden som finns också är här: http://minstil.devote.se/blogs/21660011/collistar-.htm
Det är den svart guldiga som jag vill ha. Går inte att hitta ju :(
 
 

Läkaren mm

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit till läkaren för kontroll och en koll av leverfläckar. Allt såg bra ut :)
Efteråt skulle jag vänta på en tjej som skulle köpa en parfym av mig. Hade några minuter över så jag köpte mig en kaffe och kollade lite på stan. Och så sprang jag på ett par stövlar som bara stod där och ville med mig hem.
Så fick det bli också. Och så nöjd jag blev.
 
Efter lunch kom Johanna förbi. Det var längesedan vi sågs nu. Och hon hade med smink och parfym som jag fick. Här går det alltid åt sånt =)
Sedan tog vi oss ner till stan och kollade lite. Hittade inget direkt där så vi fortsatte till Bergvik.
Hittade snygga örhängen på Glitter som jag köpte. Handlade även på Maxi. Passade på att köpa hårfärg billigt för det går åt. Richard använder det också.
Men nu åter till tvättstugan =)
 

Shit va ...

Kategori: Allmänt

trött jag är efter jobbet. Jag somnade visst en stund och skönt var det. Nu sitter jag med mitt kaffe och väntar på att prata med älsklingen. Hade visst fel om honom igår. Trodde han skulle festa med kompisarna men det gjorde han inte. Istället ringde han när han var påväg hem och han la sig samtidigt som mig. Han tycker inte det är kul att festa så längre. Han kanske börjar bli gammal...ha ha ;)
Imorgon ska jag få besök av J så nu måste jag städa =)
 
 

Nice

Kategori: Allmänt

Nu är kvällen avklarad också. Och när jag gick hem så skulle jag träffa en tjej för att sälja 2 parfymer.
När jag väntade utanför sibylla så kom den en bil och stannade vid mig. En mörk kille satt i den. Han drog ner rutan och frågade om jag hade parfymer. Så jag tog fram dom. Han lämnade mig pengarna och han fick lilla påsen mer parfymerna. Kändes nästa som det var olagligt. Lite skumma affärer. Men för mig är det bara skönt att bli av med.
Nu ska jag slappa i soffan en stund innan jag ska lägga mig. Blir nog inte att prata något med älsklingen ikväll. Han är hos några kompisar och tatuerar ikväll. Och gissar på att det blir lite festa efter det kanske.
Men det är en ny dag imorgon =)
 
 

Hemma

Kategori: Allmänt

Iallafall en liten sväng. Jobbar delad tur idag. Passade på att slänga ihop en blåbärskladdkaka lite snabbt.
Nu ska jag snart gå till jobbet igen. Tar med en bit så dom andra får smaka också. 
Ikväll blir det att köra lite exta. Men det går det också =)
 

Jag är....

Kategori: Allmänt

Jag är så kär ;)  Blir nog mer kär för varje dag som går. Allt känns så bra. Jag har verkligen träffat rätt denna gången. Han är så omtänksam och så lugn. Och han får mig att skratta varje gång vi pratar.
Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi ses. Jag köpte biljetten upp idag. Ska bli trevligt att åka upp dit igen och träffa dom andra. Han har ju väldens sötaste morfar och jag gissar på att vi ska sova där i lillstugan så vi får vara ensamma. Lite mysigt är det. Funderar på om jag skulle dra med datorn upp så vi kan se på film men det är ju inte många nätter vi ska va där innan vi åker ner igen. Och då ska vi ha med så mycket saker ner så det kanske bara är dumt att dra med den.
Nu ska jag snart sova så jag orkar jobba resten av helgen.
 

Jobb och mat

Kategori: Allmänt

Har haft en lång jobbkväll idag. 14-22. Men det gick bra. Hade tur och hade lunchrast när den värsta regnskuren kom.
Tyvärr missade jag Halv åtta hos mig men jag kunde se på tv4 play. Och det var ju rätt vinnare.  Och här hittar ni bloggen =) Denna har jag följt ett tag nu.
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Börjar 16 imorgon så det blir sovmorgon =)
 
 

God morgon

Kategori: Allmänt

Idag var jag uppe tidigt. Stack iväg till vårdcentralen för att ta prover. Skulle va fastande också.
Sedan fixade jag en present till sötaste Romeo som snart fyller år. Ska skicka ner den idag.
Köpte frukostfralla på bageriet och nu sitter jag hemma med mitt kaffe =) Ska vakna till innan jag börjar jobba.
Bara en vecka kvar tills jag får träffa Richard igen. Tiden går så långsamt...
 

Mycket idag

Kategori: Allmänt

Hade en dålig natt med lite sömn. Tur att jag kan prata med Richard när jag inte kunde sova. Tillslut så somnade jag men kom inte upp i tid att lämna prover till läkaren. Så jag får ta det imorgon.
Har varit till sjukhuset idag och hälsat på farmor. Det var längesedan jag träffade henne så det var trevligt.
Hon har ju hört att jag har träffat Richard och hon har hört att han är har konstiga kläder. Visade bilder på honom och det var inget konstigt alls tyckte hon. Jag har ju turen att han inte går runt med röda byxor och rosa skjorta som många killar i stan gör.
Efteråt passade jag på att handla på Willys eftersom jag åkte med pappa. Vi svängde förbi hos mamma också och där hittade jag mig 3 tröjor =)
Pappa fick ta med fläkten som fanns här i källaren när han åkte hem igen. Och en kasse med videoband som skulle slängas. Så nu är det mer plats för Richards saker nere i källaren.
Hade fått papper om parkeringsplatsen idag också som jag skrev på och skickade tillbaka. Och två paket hämtade jag på posten. Ett par byxor till mig och ett par till Richard. Kanske finns det någon som tycker att dom är konstiga men jag tycker dom är snygga.
 
 

Duktig

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag varit ner med lådor till källaren. Och så har jag slängt massa videoband som jag inte behöver ha kvar. Imorgon ska jag slänga resten av dom. Det var ganska många jag hade. Men vad ska man ha dom kvar för. Bara ligger och skräpar. Kanske hittar mer som kan slängas när jag börjar kolla. Bra att rensa.
 

Svårt

Kategori: Allmänt

Inatt hade jag riktigt svårt att sova. Jobbigt när det blir så. Skickade lite sms till älsklingen eftersom jag visste han var vaken. Tillslut somnade jag och var riktigt trött när jag vaknade i morse. Men det var bara att gå upp och jobba. Men när jag kom hem efter jobbet la jag mig en stund och somnade. Så nu är jag piggare. Är ledig imorgon så jag ska passa på att greja hemma ikväll. Har fyllt några kartonger med saker som jag ska ta ner till förrådet.
 
Saknar Richard  
 

Ont

Kategori: Allmänt

Har fortfarande ont i halsen idag. Men jag har ingen feber så jag går och jobbar ikväll. Hoppas inte det är någon fara. Det enda jag är orolig för är väl ifall det är något som kan smitta andra. Men det kan man ju aldrig veta.
Det blir att ta det lugnt innan.

Varmt bad och te

Kategori: Allmänt

Nu ikväll har jag tagit ett varmt bad och nu sitter jag med en kopp te. Försöker bli bra i halsen till imorgon.
Hoppas det försvinner så jag kan jobba. Men som det känns nu så är det nästan värre än tidigare idag.
Men ibland kan det va så att man har ont i halsen ena dagen och nästa dag är det bara borta. Så hoppas jag vaknar imorgon utan ont.
Ska vara uppe en liten stund till ikväll och prata med Richard. Jag har ändå sovmorgon imorgon =)
 

Segt

Kategori: Allmänt

Idag är det verkligen segt. Men jag har gjort matlådor och diskat. Kaffe i massor också.
Väntar på att Richard ska vakna så vi kan prata lite. Har fortfarande lite ont i halsen men jag hoppas det går över snart. Kan ta ett varmt bad senare i kväll.

Utekväll

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag kvällen. Och när klockan var halv 9 så fick jag för mig att det skulle vara kul att gå ut. Så jag skickade ett sms till S och frågade om hon ville med. Så hon fixade sig iordning och kom till mig.
Vi hann inte festa så mycket innan med det gjorde inte mycket. Ingen av oss behöver dricka speciellt mycket innan vi känner av det.
Men vi tog oss ner till Harrys och där kom det massa folk. Flera man kände och dom man inte kände.
Kul att C kom ner. Hon är alltid lika rolig :)  Och så drog jag med L ner också. Som inte kände någon där.
Det fanns mycket fint att titta på igår. Se men inte röra :)
När klockan närmade sig 2 så tog jag och gick hem. Fick sällskap av L som vill äta. Så vi stannade på Kennets och åt innan L fortsatte hem och jag gick upp till mig. Avlutade kvällen med att prata med Richard som var påväg hem från Rockstad Falun.
Idag vaknade jag med mega ont i halsen. Kändes inte bra alls. Men det blir nog bättre under dagen.
Det blir inte mycket gjort idag. Inte än iallafall. Men det är lugnt. Ska inte jobba förrens imorgon kväll.
 

Nu så...

Kategori: Allmänt

Fredagkvällen är gjort. Det gick snabbt. Nu har jag gjort mig några vårrullar som jag ska mumsa på. Och titta på tv. Har sovmorgon imorgon så jag tänkte vara uppe ett tag.  Pratade lite med Richard förut och ska prata lite med honom sedan igen. Han passar på när han kör. Berättade om parkeringsplatsen och det blev han glad för. Det är ju mycket bättre att ha en plats än att leta på gatan. Får hoppas att det går lika lätt sedan när vi ska kolla efter större lägenhet. Vi tänkte kolla bland husen här på gården. Någon kanske vill byta.
 

Stan mm..

Kategori: Allmänt

Igår efter jobbet var det slappt innan jag skulle börja tvätta. Men sedan frågade en kompis om vi skulle ses vid Gubbholmen och prata lite skit. Så det blev det. Där satt vi på en bänk i solen och drack ett par öl. Sedan gick vi hem till mig och satte oss på balkongen. Det var trevligt att prata lite.Vi funderade på utgång men så blev det inte. Jag blev för trött och hade tvätten kvar att fixa. En annan gång istället.
 
Idag var jag ner till stan för att träffa C. Hon hade tagit tåget från Arvika. Och lilla tjejen var med också. Så söt så.
Det blev kaffe och massa prat. Vi hade mycket att ta igen.
Nu ska jag förbereda mig för att jobba ikväll. Just ja.. Har fixat en parkering till bilen också. Bättre att ha en som man betalar för så slipper man leta varje gång. Hade tur att det fanns en ledig :)
 
 

Mat

Kategori: Allmänt

Kunde haft bättre dag på jobbet. Men nu så är jag hemma och ska snart ner till tvättstugan.
Fick mat med mig hem från A idag. En wok med nudlar och vårrullar som jag la i frysen. Funderar på att fritera ett par till ikväll. Det är ju så gott.
Funderar på att se någon film ikväll och mysa lite när jag har sovmorgon imorgon. Men ska jobba extra på kvällen. Helt ok tycker jag.
Eller så fortsätter jag med att packa ner saker. Har snart två kartonger som ska ner till källaren. Och nu ser jag en sak till som jag kan packa ner :) Det kommer att bli så bra så.
Men nu är det bara en längtan i två veckor :(  Saknar så....
 
 

Läser

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag läst lite vad jag och Richard skrev till varandra när vi först började skriva till varandra. Och där gick det undan minsann. Jag tror vi båda föll för varandra ganska direkt. Kul att läsa nu i efterhand.
Men jag kände direkt att jag var intresserad av honom och att han var min typ. Och efter 2 dagar skrev han att i fantasin hade han flyttat in hos mig med sina drakar och annat grejs. Och nu så stämmer det. Jag har alla hans drakar och annat grejs på plats och om två veckor så har även Richard flyttat in :)
Härligt när det bara klickar direkt :)
 

Lite extra

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit extra pass på jobbet. Så det blir att jobba i helgen. Men bara kvällar. Så jag får sovmorgon.
Jag har ändå inget speciellt att göra så jag kan lika gärna jobba. Det är bara jobbigt att sitta hemma utan Richard.
Ska kolla vad mer som kan packas ner innan han kommer ner med resten av sakerna. Hittade några tomma kartonger i källaren som jag kan fylla om det behövs. Bara skönt att bli av med lite saker.
 

Trött

Kategori: Allmänt

Har haft en bra helg. Det var väldigt trevligt ute hos kusin i lördags. Vi satt ute på altanen och grillade. Det blev sent innan vi blev hemskjutsade. Bilen fick stå kvar och blev levererad dagen efter.
Annars har vi inte gjort mycket i helgen. Packat upp och ner lite i lägenheten. Tittat på film. Men ändå är jag trött.
Jobbade kvällen igår. Och ska jobba kväll idag också. Det passade bra eftersom Richard åker hem ikväll. Sista turen han åker upp innan han flyttar ner. Ska bli så skönt när det är slut på detta pendlandet.
 

Lördagsmys

Kategori: Allmänt

Snart ska vi iväg och grilla hos kusinen. Alltid trevligt att komma dit. Kul att dom ska träffa Richard också =)
 

Glömde...

Kategori: Allmänt

Skulle ju lägga ut en bild på mig som jag tog idag =)
 
 

Mätt i magen =)

Kategori: Allmänt

Efter flera väckningsförsök fick jag tillslut upp älsklingen. Och tillslut tog vi oss ner till stan. Det var inte mycket vi skulle kolla på. Några skivor köpte han på Knastret och jag fyndade nagellack på Mitt i city.
När vi kom hem så rensade jag massa papper. Har så mycket som går att slänga.
Fixade med mat också. Potatisgratäng och fläskfilé så nu är jag så mätt så. Richard skissar på sin nästa tatuering och när han är klar så ska vi se en film.
 
 

Mys och sånt

Kategori: Allmänt

Igår kom äntligen älsklingen. Och hade bilen full med saker. Det var bara att börja bära. Vi passade på att handla på Maxi också så det var gjort. Fattades endel här hemma.
Sedan satte jag igång med att göra blåbärssylt. Och först trodde jag det skulle bli soppa av allt men jag lyckades rädda det. Så nu har jag en stor burk med sylt =)
Richard hade med sig några filmer så vi tittade på en och slappade i soffan.
 
Nu på morgonen har jag gjort ännu en blåbärskladdkaka medans Richard sover. Men nu börjar det bli dags att väcka honom. Det är inte lätt att vända på dygnet när man jobbar natt.
 
Idag ska vi packa upp hans grejer. Och så funderar vi att gå ner till stan en stund. Kan va kul att bara kolla runt lite. Imorgon har vi planer på att grilla hos min kusin. Jag tänkte att vi kunde hälsa på hos mamma o pappa innan när vi ändå ska ut dit. Men det får vi se imorgon hur vi ska göra.
 
Nu ska jag pussa lite på älsklingen så han vaknar =)
 
 

Jag klarade det!

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat och det har varit stressigt som vanligt. Fy fan att det får vara så egentligen som det är.
Vikarier som aldrig har jobbat hos oss kommer in och ska hitta och kunna allt.
Nu är jag iallafall ledig i helgen och jag lyckades gå ifrån jobbet utan att bli utbeordrad att jobba. Det fattar fortfarande folk men nu har jag stängt av mobilen. Måste få vila ryggen. Om det inte är bättre till veckan måste jag nog ringa läkaren. För det är inte normalt att ha så ont bara sådär. Vet inte vad jag har gjort heller.
Efter jobbet vilade jag en stund och nu ska jag börja städa. Måste snabbt till affären också. Ska göra blåbärssylt tänkte jag också. Så det är bara att sätta igång med allt. För ikväll kommer Richard :)
 
Ikväll ska jag mumsa på detta :)

Ont...

Kategori: Allmänt

Började jobba halv 2 idag. Och slutade 21. Har haft en hemsk kväll med värk i ryggen och magen. Det med ryggen vet jag inte varför jag har. Men ont gör det. Hoppas det är bättre imorgon för jag kan inte vara hemma från jobbet.
Får köpa Eeze tabletter och bita ihop. Imorgon kommer äntligen Richard och då är det inte kul att ha ont. Och så har han med sig massa saker så det behövs grejas här. Inget man gör på en dag direkt.
Men nu ska jag slappa lite innan jag lägger mig.
 

Piggare

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag innan klockan ringde. Och kände mig pigg. Så det hjälper verkligen med en ledig dag ibland :)
Igår rensade jag 5 liter blåbär. Frös ner endel och ska göra sylt av resten. Imorgon får jag hem ett blåbärsmonster :) Och det är ju så gott.
Nu ska jag packa in lite paket och gå till Konsum för att posta. Sedan blir det jobb ikväll.
 

Äntligen sova

Kategori: Allmänt

Det var så skönt att sova idag. Vaknade vid 7 men somnade snabbt om och sov till halv 12! Då var jag trött eftersom jag sov så länge. Men nu känner jag mig mycket piggare och orkar mer.
Idag har jag varit ner på stan med kusin. Det var pärsmäss så det var mycket folk. Men kul att kolla vad som fanns. Tyvärr regnade det så vi stannade inte länge. Åkte vidare ut till Skåre och träffade andra kusin.
Passade på att snosa på bebis också.
 
Ikväll håller på i tvättstugan. Och samtidigt så har jag fått en hink med blåbär som ska rensas. Gott gott.
Det är kul att det finns folk som tycker om att plocka och som gärna delar med sig.
 
 
 
 

Blåbärskladdkaka

Kategori: Allmänt

Nu ikväll har jag bakat. Hade inget gott hemma. Så det blev denna.

Blåbärskladdkaka
 

150 g smör
3 dl socker
1,5 dl mjöl
3 ägg
1,5 dl marsanpulver (den kallrörda varianten)
Blåbärssylt eller färska blåbär

Gör så här:

Smält smöret

Rör samman ägg och socker

Blanda samman de torra ingredienserna

Rör ner de torra och smöret i äggblandningen

Smöra och bröa en ugnsfast form

Häll i smeten och rippla över blåbärssylten eller blåbären

Grädda i 200°C i ca 15-20 minuter

 

 

 

 

 

Urk...

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat dagen och är äntligen ledig. Sov två timmar efter jobbet. Men jag tror det blir värre för det finns ju inga vikarier. Många som säger att dom vill jobba och när man ringer så svarar dom inte. Dåligt tycker jag.
 
Men men... Nu ska jag vila och förhoppningsvis bli piggare. Känner mig febrig men det är nog för att jag är trött.
Bokade en tid till tvättstugan för imorgon också. Är så smidigt när jag kan göra det på datorn.
Var sugen på pizza när jag vaknade från min vila men det regnade ute så jag kände inte för det. Fick bli en matlåda med spagetti som jag hade i frysen. Imorgon kanske jag orkar laga lite mat.
 
Men nu ikväll ska jag först prata lite med älsklingen när han åker till jobbet. Sedan ska jag titta i katalogerna som jag fick idag. Sweden Rock Shop och Haléns. 
 
 
 

Söööndagen över

Kategori: Allmänt

Men tro inte jag får sova imorgon. Nej jag måste jobba för det fattas personal. Trist när vikarierna inte vill jobba.
Men snart är sommaren över och alla ordinarie kommer tillbaka. Förhoppningsvis får vi nya och fler vikarier.
Inte många dagar kvar tills älsklingen är hos mig. Får tänka på det så kanske dagen imorgon går fortare =)
Men nu ska jag sova....
 
 

Kolla läget

Kategori: Allmänt

Fick ett samtal av J på gymmet som ville kolla läget om jag var singel eller inte. Han hade väl tänkt att vi kunde ses. Men nu är jag upptagen =)  Ändå kul att veta att det finns dom som är intresserade.
 
Köpte mig nya lampor på fb idag. Dom fanns några hus längre bort så det var bara att gå iväg. 50kr gav jag för dom och det var helt ok för dom var snygga. Har dom som sänglampor nu. Gjorde mig även av med dom lamporna som var i fönstet i vardagsrummet. Gillade dom inte. Istället ställde jag dit lampan som jag hade över datorn. För där är nu en draklampa som är ganska stor. Lite kul att ändra i lägenheten även om det inte blir mycket ändringar.
Till veckan ska jag se vad jag har i skåpen ifall det är något att sälja. Eller bara slänga på tippen.
 
 

Lördagen förbi =)

Kategori: Allmänt

Nu är det bara en arbetsdag kvar av helgen =) Gött men jag gissar på att jag måste jobba nästa helg också. Det finns inte personal så det täcker. Trist men då får jag bli utbeordrad isåfall om jag ska jobba. Gör det inte frivilligt.
Och nästa helg är Richard här och har med sig massa grejer som ska packas upp. Får väl se hur det blir.
Funderar på vilken film jag ska se ikväll. Det finns många att välja på. Men tror det blir Sagan om ringen. Det var så många år sedan jag såg den. Kanske dags nu igen. Göra lite popcorn till det kanske =)
 

Ännu en kväll

Kategori: Allmänt

Nu är denna kvällen gjord och bara två daga kvar innan helgen är över. Längtar så till nästa vecka =)
 

Gick bra

Kategori: Allmänt

Jag slapp åskan inatt och har sovit gott. Idag blir det inte mycket att göra innan jobbet. Diska och plocka upp tvätten bara. Känns som jag börjar bli förkyld men det kan gå över lika snabbt. Har inte varit sjuk på länge nu och det känns bra. Får se hur det blir i vinter om det börjar med samma skit så som förra vintern eller inte.
Men nu har jag varit duktig och tagit alla mina piller som jag ska. Inte järn för det behövs inte. Men iallafall dom andra. Hoppas det gör någon skillnad.
Nu ska jag ta mig lite mer kaffe =)
 

Kvällen gjord

Kategori: Allmänt

Nu är den första kvällen gjord på jobbhelgen. Det gick smidigare än jag hade trott. Men jobbar man med bra tjejer så =)
Sitter nu ensam hemma och lyssnar på regnet. Och åskan =(  Gillar inte när det åskar. Speciellt inte på kvällarna när jag är ensam. Får hoppas det inte kommer för nära bara. Än så är den långt borta. Men man vet aldrig.
 
Imorgon ska jag sova länge. Börjar jobba 16 då. Skönt.
 

God morgon

Kategori: Allmänt

Inatt har jag sovit gott. Och vaknade 10 innan klockan ringde. Hade får några trevliga sms av Richard inatt men hade inte ljudet på så dom läste jag i sängen.
Ikväll är det jobb som gäller. Är inte riktigt taggade för det men det måste göras. Imorgon har jag sovmorgon igen och det känns bra.
Men nu blir det lite kaffe så jag piggnar till =)
 

Sista

Kategori: Allmänt

Ett sista inlägg innan jag lägger mig.. Ikväll har jag rensat i sekretären och fick en tom låda. Där i la jag Oriflamesaker som jag hade i min svarta byrå. Så där blev två lådor lediga.  Och dom har jag fyllt med linnen och tights. Så nu finns det andra lediga utrymmen till Richard där han kan ha sina kläder.
Vi har pratat på att åka till Ikea när han kommer ner nästa gång. Kolla på lite annan förvaring o så.
 
Fick sålt ett par stövlar som har legat i garederoben ett tag. Ska se vad mer jag kan sälja så det blir mer plats.Vill ju inte slänga allt. Iallafall det som knappt är använt.
 
Natti natti =)

Påhopp mm

Kategori: Allmänt

Idag var jag ner till stan för att hämta ett par skor som jag hade köpt av en tjej på fb.
Vi skulle ses på torget vid statyn. Och när jag väntade kom en kille fram till mig och pratade om kärleken till Gud.
Jag sa att jag inte var intresserad men han slutade inte. Och jag kunde inte bara gå heller eftersom jag väntade på tjejen.
Och så hade han mage att säga att jag var olycklig. Där valde han verkligen fel person. Jag är nog mer lycklign än någon annan just nu. Känns det som iallafall. Allt börjar falla på plats och det känns så underbart bra.
Gissa om jag bara skrattade åt honom. Som tur var så såg jag tjejen jag skulle möta så jag gick.
Men så fruktansvärt störande med såna personer. Det var ett helt gäng som hoppade på folk och skulle prata om Gud. Det blev visst bråk också. En man som blev förbannad på dom och jag förstår honom. Nu slutade det med att polisen kom och hämta denna mannen som även hade tagit sig ett glas eller fler. Men ändå.. Dom kan inte bara tro att folk gillar sättet dom har. Och säger man nej så ska dom ge sig.
 
Iallafall... Här är en bild på skorna jag köpte för endast 100kr. Helt nya. Och passade perfekt.
 

Ledig

Kategori: Allmänt

Härligt med en ledig dag. Sovmorgon =) Även om jag vaknade till vid 5 tiden och pratade med Richard en liten stund. Men somnade om sedan igen.
Idag blir det en liten sväng ner till stan. Och ikväll tänkte jag greja lite här. Se vad mer som kan slängas eller packas ner till källaren. Kanske skulle rensa i sekerären. Vet inte allt som finns där.
 
Idag är det 4 härliga månader med älsklingen =)