veroisabel

söndag

Kategori: Allmänt

nu sitter jag på jobbet och väntar på att börja. Ska jobba lite extra. Har sovmorgon imorgon så det är helt ok. Har städat lite idag så det är ok hemma. Imorgon ska vi åka och köpa en sak vi har beställt. Att ha på väggen. Ska bli intressant. I veckan ska vi nog köpa en byrå på Ikea också.

Kalas mm

Kategori: Allmänt

 
Igår var vi på 3-års kalas hos min kusin. Kul att träffa alla kusinerna på samma gång. Inte ofta det blir. Och kul att Richard fick träffa alla också. Det var trevligt.
Richard och Hugo
Jag och Hugo
 
På kvällen hade vi mys och tittade på film.
Idag har vi varit på folkrace. Det var lite kyligt men helt ok. Det är ju inte så ofta. Men är vi hemma i värmen och ska inte göra mycket ikväll. Blir väl att titta på en film. Håller på med tvätten nu först men det går fort. Och jag har ju sovmorgon imorgon. Börjar 16 så det är gött. Jobba lite extra när Richard ska tatuera. Det är helt ok att jobba extra någon kväll ibland. Det ger ju lite extra och det är alltid bra :)
 
 

Tjejkväll

Kategori: Allmänt

Igår var jag till stan på tjejkväll med Pernilla. Det var riktogt mycket folk där och erbjudanden överallt.
Givetvis handlade jag lite. Sånt som jag ändå ville ha och nu fick jag det billigare =)
En ögonskugga som jag ändå tänkte köpa fick det bli. Och en kofta från Gina. Plus andra småsaker =)
När jag kom hem sedan fixade jag med maten. Kött och klyftpotatis fick det bli. Med Jack Daniels glaze som jag köpte på stan. Riktigt gott var det. Till det drack vi vin. Hälge =) Kan verkligen rekommendera det.
 
Nu gör vi oss iordning för kalas hos min kusin. Hennes lilla kille fyller 3år. Ska bli skoj. Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Men någon blir det säkert =)
 

lunch

Kategori: Allmänt

Har ätit lunch och det är bara några timmar kvar av jobbdagen. Ska bli så skönt att va ledig. Och jag tror jag ska ändra tvättiden imorgon. Måste få sova. Tvätta går att göra en annan dag. ikväll blir det iallafall shopping :) om jag hittar något intressant Men det brukar jag göra.

Ops

Kategori: Allmänt

Nu vet älsklingen vad jag har för blogg. Ops... Får se vad jag har att säga till mitt försvar ;)
Ha ha eller ja..   Imorgon ska jag ner till stan på Tjejkväll med Pernilla. Eller Pörrnilla som jag kallar henne =)
Hon är väl lika galen som mig typ ;)
Fick lite roliga saker idag. Först ett kort på posten från Johanna =)
 
Och så fick jag en present av älsklingen. Ett linne =)
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Har lyssnat på regnet i natt. Hade förväntat mig värsta ovädret när jag skulle jobba. Men det var inte så illa. Och nu skiner solen lite Men lite mörka moln är det kvar. Nu väntar jag på att få äta lunch snart. Börjar bli sugen. Längtar hem också. Umgås Men min sambo lite. På fredag ska vi ner till stan och köpa present. Och så ska jag boka tid till frissan någon dag.

Lönedag

Kategori: Allmänt

Idag kom lönen och när jag slutade jobbet var det lika bra att betala räkningarna direkt. Och efter det åkte vi och handlade. Vi gjorde första stoppet vid Jysk så Richard fick köpa den datastolen han hade tittat på.
Sedan var det Coop på Bergvik som gällde. Massor med erbjudande var det där. 5 kaffe för 100kr. Och det är ju klart att man köper det.
Nu ska jag titta på när älsklingen ska sätta ihop stolen. Får se hur det går ;)
 
 

Måndag igen

Kategori: Allmänt

Nu är det ny vecka och dags för jobb ikväll. Har haft en bra helg med mycket mys och annat.
Imorgon kommer äntligen lönen. Den är efterlängtad. Så det blir nog att handla lite av det som fattas. Frysen är full så mat fattas inte. Bara vissa saker som tar fort slut. Ost o mjölk mm. Såg att det är billigt kaffe på Maxi så vi får passa på att köpa då :)
Nu ska jag kolla när jag kan byta mobil. Kan iallafall fråga =)
 
 

Fika

Kategori: Allmänt

idag har vi varit till min kusin och fikat. Alltid trevligt hos dom. Och så blev vi bjudna på 3-års kalas på fredag. Ska bli kul. Då får Richard träffa fler släktingar :) Nu ikväll ha vi sett på film. Dark Shadow och den var sådär. Inte som jag trodde. Men vi har fler filmer att se som vi inte har sett än så det är lugnt. Imorgon är det jobb igen Men börjar 16 så det går bra.

Svärmor

Kategori: Allmänt

Idag blev vi väckta av att svärmor ringde och ville komma på fika. Det var bara att gå upp och börja städa lite det. Och så bakade vi. En varsin kaka gjorde vi och gott blev det. Som tur var tog det lite tid för henne att komma. Hon åkte från Brunskog där stugan är. Men såhär blev resultatet.
 
 
Nu har hon åkt och det blir lite tatuering för oss :)
 

love

Kategori: Allmänt

Är så kär i min darling.

Skoja bara

Kategori: Allmänt

 
Lurade er lite med mobilen ;) Eller nja. Jag kollade lite på Halebops hemsida och där kan jag få en Iphone 5 billigare än vad jag skulle få från Phonehouse. Så imorse ringde jag till Phonehouse för att ångra mitt köp. Och hon jag pratade med sa att det blev ändå inget för mig. Jag blev inte godkänd. Killen som ringde igår hade ringt för tidigt. På måndag kan jag fixa med ny mobil och förlänga. Så det var ju tur i oturen då. Då har jag helgen på mig att fundera lite. Och jag har ändå inte bråttom med att byta mobil. Kanske ska vänta o se vad andra säger om 5:an när den kommer ut.
 
Idag hade vi lång sovmorgon. Det var helt underbart. Lite senare ska vi börja städa så det är klart för helgen. Skönt att inte behöva tänka på det.
 

God Jul

Kategori: Allmänt

Ja nu säger jag God Jul till mig =)
 

Äntligen helg

Kategori: Allmänt

Nu har jag jobbat klart för dagen och för denna veckan. Nu ska jag vara ledig i tre dagar och det ska bli helt underbart. Behöver nog vila upp mig lite och bara mysa.
Och så har jag beställt en mobil också. Blev uppringd av Phonehouse om att mitt abonnemang går ut nu. Och det visste jag och jag väntade typ på att dom skulle ringa. Denna gången blev den en Iphone 4S. Och massa andra saker som han slängde till utan kostnad. Men sånt fick jag med förra gången också. Men det blir billigare för mig nu. Ändrade abonnemang helt. Även till det andra numret så där blir det också billigare. Tänkte först ha kontantkort till det men det behövs inte. Så jag är nöjd med det avtalet. Ska bli kul med något nytt :)
 
 
 

lunch

Kategori: Allmänt

Nu är det lunch och inte länge kvar av arbetspasset. Längtar att få komma hem och koppla av. Vila hela helgen. Funderar på vad vi ska äta för gott i helgen. Funderar på någon god köttbit och vin till det :) Har Allt hemma så det behövs nog inte handla något tror jag. På söndag blir det en tur till kusinen tror jag. Hon skulle baka något gott :) Trevligt att träffa dom igen. Ska lämna handlingslista till henne också så hon får köpa med lite från Ullared :)

morgon

Kategori: Allmänt

sitter på jobbet med mitt kaffe. Längtar till helgen nu. Ledig och ska gosa med älsklingen så mycket jag kan. Har äntligen träffat rätt och det känns så bra :)

God morgon

Kategori: Allmänt

Sovmorgon men uppe lite tidigare ändå. Tittar ut och det är skitväder ute. Hoppas det hinner bli bättre innan kvällen när jag ska jobba. Är lite tung i huvudet idag men det går. Idag är det ett halvår sedan som jag och Richard började prata med varandra på nätet och jag har även hållit mig frisk i ett halvår nu. Har inte varit sjuk en enda dag efter det =) Får hoppas jag håller mig frisk men nu när det börjar bli mörkt och kallt så åker jag säkert på något skit. Men hoppas iallafall det inte blir lika mycket som förra vintern.

Ännu en :)

Kategori: Allmänt

Nu ikväll åkte jag och Richard till Skåre för att hämta en drake till som jag köpte på fb. Och billig var den. Fick den för 100kr. Så nu står draken i duschen efter en tvättning =)
Vi passade på att gå in på Ica där ute också för kaffet tog slut ikväll och det är ju katastrof för oss då ;)
Imorgon har jag sovmorgon igen så det är helt ok att vara uppe länge ikväll.
Nu verkar det som vi ska se en film =)  Alltid trevligt att avsluta dagen med film och mys. Tänk vad tiden går. Och jag är lika kär än om inte mer.
 

 

Sooova

Kategori: Allmänt

Det var helt underbart med sov och mysmorgon idag. Det var precis vad som behövdes. Och bara ta det lugnt under dagen. På eftermiddagen tog vi en promenad till biblioteket för att kolla lite. Skulle mest visa Richard vart det var och så kunde han fixa ett kort där. Vi kollade även lite på stan. Jag såg en nyckelring som var fin. Såg ut som halsbandet jag köpte i Turkiet men aldrig fick med hem. Och han köpte det åt mig så jag kunde göra om till ett halsband. Ska visa när jag har gjort det klart.
Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Det blir nog en film eller tv-spel kanske.
 

 
 

Över

Kategori: Allmänt

Skönt att jobbhelgen är över nu. Det har varit lite kämpigt att göra så långa dagar men det gick. Gjorde delad tur idag och när jag kom hem så hade älsklingen fixat en morotskaka som var underbart god :)
Gissa om jag blev överraskad och glad. Så gulligt av honom.
Det ska bli skönt att sova länge imorgon. Nu är jag riktigt trött.

lyx

Kategori: Allmänt

Jobbar helgen och det är helt ok. Kul att jobba med P. Hon är nog lika galen som jag. Och igår kväll hade hon fixat med Kvällsfika. Så vi hade mys innan vi gick hem. Gissa om jag har haft m värk Men Ingen idé att klaga. Bara att bita ihop och jobba ändå. Igår när jag kom hem så hade älsklingen varit och handlat. Han hade köpt Allt på listan jag hade skrivit upp. Och renbäddat hade han gjort också. Go han är :)

Skit också

Kategori: Allmänt

Igår var premiären för hockey. Vi lämnade bilen hemma och tog en promenad. Härligt väder men lite blåsigt. Det gick fortare än vad vi hade tänkt. Så vi var framme i god tid. Kunde kolla runt lite. Men kunde köpa program för matchen men jag fick ett gratis. Första matchen för mig och så kände jag hon som sålde dom.
Hela matchen var spännande men tyvärr vann inte FBK men det brukar va så i början av säsongen för dom.
Dom kommer igen och då går det mycket bättre för dom.
När vi skulle hem så hade det blivit kallare ute. Så det blev en ännu snabbare promenad hem. Har nog aldrig gått så fort tidigare och blev lite förvånad att det inte ens var jobbigt. Så vi var hemma på rekordfart.
Men idag har jag träningsvärk tack vare det. Håller på att tvättar nu och ikväll blir det jobb. Ska jobba hela helgen och jag hoppas det slutar blåsa.
Fick brev från kommunal idag. Verkar som det är förhandlat till högre lön. Får hoppas det är så.
 

Härligt

Kategori: Allmänt

Det var härligt att va ledig igår. Vi fick mycker gjort. Eller Richard fick iallafall. Sånt som är viktigt.
Ute i Skåre passade vi på att kolla det med bilen som måste fixas innan besiktningen. Och på det stället jobbade visst min första kärlek. Lite kul att ses igen. Och som jag sa till Richard så kändes det bra att man inte var härjad och sliten. Han skrattade åt mig när jag sa det men han vet vad jag menade =)
Hos mamma o pappa stannade vi en liten stund och fikade. Fick ett par skärp och en jättefin klänning av mamma.
På kvällen blev det mer tv-spel =) Gissa vad mina drömmar handlade om.
 
Idag ska vi förbereda oss för hockey. Spänande. Första gången för mig. Och vädret är bra än. Hoppas det håller sig så för vi hade tänkt att ta en promenad till Färjestad. Det är ju inte långt.
 

 

Present

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en present som väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Richard var så gullig och jade köpt något till mig. Och vad det var.. ja det får ni nog aldrig veta ;)
Efter så åkte vi till Maxi för att panta alla flaskor som fanns här. Passade på att handla också sånt som var billigt.
Hittade mig en ny yoghurt också med citron smak. Kanske inte låter så gott men det var den.
På vägen hem så fixade vi kolsyrepatronen på konsum. Äntligen är den bytt.
Kvällen bestod av tacosmys och film. Efter det tv-spel och cider. Får passa på att mysa när jag är ledig och kan sova länge dagen efter.
 
Idag när jag är ledig ska vi ut och åka. Ska fixa lite saker. Och ska ut till mina föräldrar med kläder som jag inte ska ha. Har inte plats för att låta dom ligga här. Det som mamma inte vill ha kan hon ta med till jobbet.
 
 

Inte ofta

Kategori: Allmänt

Nu är jag inte inne på datorn lika ofta som jag brukade. Har annat för mig istället som är roligare =)
I lördags åkte jag och Richard till Torsby för att gå på marknaden där. Och det var trevligt. Bara kul att göra något tillsammans. Och vi hade tur också. Just när vi skulle åka hem så kom världens regnskur.
Igår grejade vi hemma. Slängde det som skulle slängas och ner med kartonger till källaren. Imorgon efter jobbet ska vi åka och panta plaskor och förhoppningsvis fixa kolsyrepatronen som vi har pratat på så många gånger.
Nu ska jag snart fixa mat innan det är dags att jobba några timmar ikväll =)
 

Sköna fredag

Kategori: Allmänt

Vaknade och det var sol ute. Härligt att kunna sova lite längre. Tänkte jag. Men när det började borras i någon annan lägenhet fick jag nog. Gick upp och gjorde mig frukost. Richard fick sova lite till. Han vaknar inte ens om det smäller en bomb utanför. Men så småningom kom även han upp.
Fick mitt Oriflame paket idag. Och det får bli en retur direkt. En tvål flaska var öppen och hela paketet var dränkt i tvål. Men jag ringde och som skickar nytt direkt.
Har lite andra ärenden till posten idag också. Ska hämta ut den nya kaffebryggaren som är beställd från Campadre. Och så ska jag skicka sånt som jag har sålt.
Men först ska det städas lite här så vi kan ta det lugnt i helgen. Än har vi inga planer och det kan vara skönt det också =)
 

Åker lite

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat men nu är jag ledig i några dagar. Ska bara jobba lite extra på söndagkvällen.
Men annars blir det att slappa kan jag tro.
Efter jobbet åkte vi till mammas jobb för att titta på en byrå. Vi tänkte att om den passade in så skulle vi köpa den men vi köpte den inte. Istället åkte vi runt lite på området och hamnade i en outlet butik. Där var det massor mer kläder men mest märkeskläder så det blev inte så väldigt billigt. Hittade mig ett par tights iallafall.
Sedan vet jag inte vart älsklingen skulle åka men vi hamnade vid en "loppis". Och gissa om det fanns coola saker där. Sånt som man kan ha på väggen.

 
Vi passade på att gå in i butiken bredvid också. Lustens oas ;)
 När vi skulle hem så körde Richard fel i rondellen så vi hamnade på vägen till Skåre. Men det gjorde inget för vi stannade till vid bageriet och köpte med oss bullar hem. Dom hade massa kul som vi ville prova. Så det blir nog att vi åker förbi där fler gånger. Vi fortsatte sedan över Färjestad hem.
På vår lilla trip så fick jag med mig hem: tights, vägghylla, dvd-film, påse bullar och påse från Lustens Oas.
Nu sitter vi och slappar lite innan jag ska bli serverad med pankakor :) Om vi inte ändrar oss innan.
Jag funderar på att ta ett varmt bad ikväll. Är frusen.
Just ja.. Älsklingen köpte biljetter till hockeyn som är nästa vecka. FBK-HV71.  Det ska bli intressant.
 Jag har aldrig varit i arenan än så det ska bli kul. Jag har lovat att ta hand om darlingen när hans kära lag förlorar ;)
 

 

Saffran

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag tvättat och grejat. Passade på att baka en saffranskladdkaka. Och den blev riktigt god. Så det blir det igen. Och så ska jag givetvis prova fler sätt att göra kakan på. Måste testa med mandelmassa i också :)
 

 
Såhär ser den ut efter Richard har tagit sin bit :)
 

Goa tisdag

Kategori: Allmänt

Ännu en ledig dag =) Skönt med sovmorgon. Och det är en grå och trist dag ute. Så vi ska greja inne idag. Fixa med det vi inte hann igår. Funderar på att sätta upp lite på väggarna i köket. Jag tänkte jag skulle baka idag också. Men bara om jag får tid senare.
Annars så är dörren fixad idag =) Och fint blev det =)
 

Dator och annat

Kategori: Allmänt

Nu har jag satt igång datorn och kan skriva från den.
Igår åkte vi hem till Karlstad igen. Påvägen passerade vi Filipstad där det var maknad. Och givetvis stannade vi och kollade. Den är ju så stor och det finns mycket att titta på. Eftersom bilen var helt full med saker så sa vi att det kunde inte köpas några stora saker. Men jag hittade mig en drake som också var en parbössa. Där ska vi börja samla tior och femmor.
Lite godis  blev det också inhandlat. Sedan fortsatte vi vägen hem. Upp med alla saker i lägenheten och sedan iväg och handla mat. Det var tomt i kylskåpet nu. Lika bra att fylla på.
När vi hade grejat klart det viktigaste var det dags för att slappa. God mat och vin till en bra film. Perfekt avslutning på dagen.
 
Idag har vi varit ner till stan och fixat med några ärenden. Sedan iväg till Ikea för att kolla på dvd-ställ som Richard kan ha sina spel i. Och vi köpte såna man ska sätta fast på väggen. Bara något enkel för denna gången. Stannade till vid Jysk och Rusta också. Hittade en ny köksmatta som var snygg.
Nu på kvällen har vi grejat och packat upp mer saker. Men nu känner jag snart att det får vara klart för kvällen. Lite mys med mer film väntar. Något gott att äta också. Har semester imorgon också så vi har tid att greja då också =)  Känns underbart att vi bor tillsammans nu. Slut på allt pendlande. Slut på alla timmars pratande i mobilen. Kan gosa och mysa med varandra när vi vill =)
 

packat och firat

Kategori: Allmänt

Är uppe i Dalarna nu. Älsklingen har packat det mesta som ska flyttas ner. Det som är kvar är det Ingen panik med. Igår firade vi 5 månader tillsammans. Tiden går fort och jag är fortfarande lika kär, om inte mer. Vi firade även svärmor igår som hade fyllt år.